Jászberény, Négyszállás

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Jászberény, Négyszállás
Telekterület
39000 m²
Azonosító: 32266401
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Leírás

Eladó 3,9 ha major takarmánykeverő üzemmel!

Eladó Jászberény közvetlen vonzáskörzetében kitűnő közlekedési és infrastruktúrális adottságokkal rendelkező egybefüggő és körbekerített 3,9 ha major és takarmánykeverő üzem. Az ingatlan rendkívül jól megközelíthető, mivel közvetlen a fő közlekedési útvonal mellett található. A telephelyre teherforgalom számára is alkalmas betonos bekötőút került kialakításra. A telephelyen ipari áram be van vezetve. Az épületeket betonozott utak kötik össze.

A területen az alábbi épületek/építmények találhatóak:
• 540 nm alapterületű acélvázszerkezetű, lindab fémlemezborítású, simított betonaljzatú épület benne található vizesblokkal és szociális helyiséggel;
• 20 nm-es mázsaház 12 tonnás hídmérleggel;
• 3600 nm alapterületű összesen 8 db 2 méteres fallal ellátott betonozott aljzatú silótér.

Az 540 nm-es épületben 3t/h teljesítményű takarmánykeverő üzem és granuláló gépsor található. A technológiához tartozik 6 db 31 m3-es és 3 db 14 m3-es üvegszálas poliészter tartály. A takarmánykeverő üzemben lévő gépek működtetése, szabályozása a központi vezérlőből történik, így akár egy ember is el tudja látni a gyártási folyamatot. A komplett technológia külön is eladó. Ebben az esetben a gépsor szétszerelése és elszállítása a vevőt terheli.

Igény esetén a telephely akár Kft-vel együtt eladó.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, esetleg további információkra van szüksége, keressen bizalommal a megadott telefonos elérhetőségen!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély