Bezárás

Jászberény, Viola utca

Eladó családi ház
Alapterület 157 m²
Telekterület 405 m²
Szobák száma 4 + 1 fél
  • Térkép
06 20 362 ···
 
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gáz (cirko), vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 50 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Eladó Jászberény központjától 700 méterre, egy csendes zsákutcában elhelyezkedő, 1982-ben épült, ötszobás, szinteltolásos családi ház.
A fő szerkezetek: vasbeton sávalap és lábazat, téglafalak, betonfödémek. A tetőcserepek már cserélve lettek. A nyílászárók hagyományos fa nyílászárók.

A ház központi fűtése egy Westen turbós kombi fali gázkazánnal és egy vegyes tüzelésű kazánnal egyaránt lehetséges. A hőtárolós gázkazán biztosítja a használati meleg vizet is. A házban három fázisú 220 V-os és 380 V-os (ipari áram) villamos rendszer egyaránt üzemel. Az ingatlanhoz tartozik egy emberi fogyasztásra is alkalmas vizet biztosító, de jelenleg csak locsolásra használt fúrt kút a hozzá tartozó, pincébe telepített házi vízművel.

A földszint kettő személybejárón és a garázson keresztül is megközelíthető. E szinten kerékpártároló, műhely és kazánház, garázs, spejz, konyha, ebédlő, kettő előszoba (az egyikben beépített szekrény) és egy mosdó helyiség található, továbbá e szint a 9 négyzetméteres fedett teraszon keresztül kertkapcsolattal rendelkezik.

A félemeleten kettő lakószoba, közlekedő (beépített szekrénnyel) és egy fürdő található. A szobákhoz egy 10,5 négyzetméteres közös loggia tartozik. Az első emeleten egy vendégszoba (4 négyzetméteres erkéllyel), lépcsőforduló és 8 négyzetméteres padláshelyiség, a második emeleten kettő szoba, közlekedő (beépített szekrénnyel és fürdő található.

A konyha, a félemeleti és a tetőtéri fürdő teljesen felújított. A konyhában a főzés beépített kerámialapos főzőlapon és villanysütőben, a garázsban szabadon álló villanysütővel és gáz főzőlapon biztosított. A konyhabútorban beépített mosogatógép található és beépíthető hűtő is elhelyezhető.

A fűtött garázs teljes egészében greslapokkal burkolt, középen beépített vízelvezető csatornával és ráccsal, amin elfolyik az autóról, leolvadó jég és hó. A garázs távirányítós, szekcionált elektromos garázskapuval felszerelt. Az udvaron további gépkocsibeálló létesíthető.

A kimutatott 156,6 négyzetméteres hasznos alapterület nem tartalmazza a loggia, az erkély, a terasz, a pince és a beépített szekrények területét. A padlás a lépcsőházból nyíló ajtón keresztül közelíthető meg. A tetősík átalakításával, a padlás és a lépcsőforduló egybenyitásával egyéb rendeltetésű helyiség (pld. második konyha) alakítható ki.

A házhoz szépen ápolt kert tartozik pázsittal, diófával és koros tujákkal telepítve. A lakóház mögött található egy tűzifa és a kerti szerszámok tárolására használt kb. 15 négyzetméteres faház és egy tetővel fedett, nyitott tároló.

A ház 500 méteres körzetében egyaránt megtalálható élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, általános és középiskola, továbbá fodrászat, kozmetika, edzőterem és több étterem is. A buszpályaudvar 500, a vasútállomás 1300, a kórház 900 méterre található.

A ház elrendezése alapján alapvetően többgyermekes családok számára ideális. A gyermekek részére önálló, saját fürdőszobával is rendelkező, elkülönült lakrész áll rendelkezésre. A ház megosztásával akár kettő önálló lakás is kialakítható. A földszinti kiszolgáló helyiségek megfelelő átalakításával önálló bejárattal rendelkező orvosi rendelő vagy egyéb ügyfél fogadásra alkalmas helyiség alakítható ki.

Jászberényi lakásra vagy lakásokra történő csere is lehetséges.

Kérem, hogy hétköznapokon 17 és 20 h, hétvégén 10 és 18 h között érdeklődjenek! Kizárólag magánszemélyek érdeklődését várjuk! Kérjük, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 362 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk