Bezárás

Jászárokszállás, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 717 m²
Ár 4,95 millió Ft
  • Térkép
Miklós Zoltánné
06 70 393 ···
OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Jászárokszálláson eladó egy sík építési telek, a Termál és Strandfürdő közelében, csendes, nyugodt kis utcában. Mérete 717 nm. A strand mindössze 500 méterre található, gyalog is elérhető.

Jászárokszállás egy hangulatos, fejlődésben lévő, mégis csendes kisváros, ahol legalább 8 komolyabb létszámot is foglalkoztató munkáltató biztosít munkalehetőséget. A strandfürdő olcsó árai mellett, hatalmas zöldfelületével, termál, gyerek és egy kiváló úszómedencével várja vendégeit a nyári hónapokban. Termálvize gyógyhatású.

A város jó elhelyezkedése okán, a fürdőhely rendkívül népszerű , nemcsak az Észak- Magyarországi vendégek, de a Pest megyéből érkező strandolni vágyók számára is. A település Budapestről az autópályán gyorsan elérhető, kb. 80 km. A Mátra 20 km-re van.

Az építési telek teljesen sík, közművek telken belül ill. az áram a telekhatáron. A gázellátás már be van vezetve a utcába,melyet 2 éve aszaltoztak le. A tulajdonos a telken lévő gazt a közeljövőben eltávolítja. Kerítés felújításra szorul. Beépíthetőség 30 %,azaz kb. 240 nm-es épület építhető rajta. A telekkel szemben nincsenek házak és szemből nézve a baloldalon sincs szomszéd.

Amennyiben felkeltettem érdeklődést hívjon bizalommal. Hitelügyintézést is vállalunk.

If you are a foreign citizen, please do not hesitate to contact me via e-mail.

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Az iroda összes hirdetése
06 70 393 ···
Üzenetet küldök