Jászapáti, Gyöngyvirág utca 20.

Eladó szálloda, hotel, panzió
Jászapáti, Gyöngyvirág utca 20.
Alapterület
1709 m²
Közvetítői azonosító: COM AM2372
Azonosító: 32197257
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!
Eladásra kínáljuk a jelenleg is működő három csillagos Andrássy Thermal Hotelt, amely jelenlegi adottságain túl, további izgalmas lehetőségeket tarogat!


A két épületből álló hotel lokációja páratlanul szerencsés, hiszen a Jászapáti kedvelt gyógyfürdője mellett található. A Jászságban egyedüli három csillagos szálláshely 3db lakosztállyal, 7 superior, 4 klasszikus és további 23 strandart szobával, masszás és infraszaunával várja vendégeit. Vállalati, családi rendezvények lebonyolításához rendelkezésre áll egy 90 m2-es 80 fős, légkondicionált konferenciaterem. A hotelnek saját étterme van, mely a nyári időszakban kiszolgálja a gyógyfürdő vendégeit is.

Ezen kívül az ingatlanhoz tartozik 3 teniszpálya és egy másik külön álló területnek köszönhetően további bővítésre van lehetőség.

Lokáció: Jászapáti Budapesttől szűk másfél órányi autóútra található, a Jászság második legnagyobb városa. A település a Tisza és a Zagyva folyó közötti síkságon terül el. Jászapáti egyik nevezetessége a gyógyvizes strandfürdő, amely az 1960-as évek elején épült. A Tölgyes Termálvizű Strand nyári szezonban 6 medencével (úszó-, gyógy-, gyermek-, élmény-, tan-, és termálmedence) téli szezonban 2 fedett medencével várja a pihenni vágyókat.

A jászapáti hévízkút vize nátrium-hidrogén-karbonátos. A 45°C-os víz egy 805 m mély kútból tör a felszínre. 2002 tavaszára sikeresen befejeződött a gyógyvízzé minősítése. A jászapáti hévízkút vize gyógyhatását térd- és csípőízületi megbetegedésben szenvedő betegek körében mutatták ki. Az apáti gyógyvizet elsősorban mozgásszervi megbetegedésben szenvedő betegek keresik fel, de a víz alkalmas baleseti és műtéti utókezelésre is.
Új szolgáltatásként jelent meg a strandfürdő területén a Tölgyes Egészségcentrum és Fizikoterápia központ, ahol reumatológiai szakvizsgálat után elektro-, magneto-, lézer-, ultrahang-, és lökéshullám terápiára van lehetősége a gyógyulni vágyóknak.

Irány ár: 390 000 000HUF + ÁFA
Lépj kapcsolatba a hirdetővel