Bezárás

Jánossomorja, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó telephely
Alapterület 550 m²
Telekterület 3 500 m²
Ár 87,88 millió Ft
  • Térkép
Szlovacsek Anita
06 30 927 ···
Ideális Ingatlan - Szlovacsek Anita
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Jánossomorján, az osztrák határ közelében üzem és családi ház eladó

Győr-Moson-Sopron megye, Jánossomorja településén az osztrák határ közelében eladó egy 550 m2-es, szállássá átalakítható, vagy feldolgozó- és termelő üzemként hasznosítható 1997-ben épített épület 3.500 m2 telekkel. A palatetős épület Porotherm téglából épült, a hozzá tartozó irodaépületek fűtöttek. Az üzemhez érkező kamionforgalom fogadására külön bevezető és külön távozó út szolgál, az épületeket zajvédő erdősáv fedi. A nagyméretű telek jelentős része fásított, az erdő szélén egy borospince is helyet kapott.
A többféle módon is hasznosítható épülethez igény szerint 200 m2-es, nappali + 3 szobás családi ház vásárolható nagyméretű telekkel. A két ingatlanhoz tartozó telek területe ebben az esetben összesen 6.186 m2.
Az 1991-ben épített családi házban a szobákon kívül konyha, étkező, kamra, sarokkádas és egyben zuhanyzós, dupla mosdós fürdőszoba, mosókonyha és külön WC tartozik. A házat kertre néző, két oldalról védett nagyméretű terasz teszi kellemessé.
A ház homlokzatát és a tetőt 2015-ben szigetelték (a tetőre új Bramac betoncserepek kerültek), és az ereszcsatorna is teljesen megújult. Az ablakokat és ajtókat jól szigetelő műanyag nyílászárókra cserélték.
A kertben bevizsgált - emberi fogyasztásra alkalmas vizű - fúrt kút biztosítja a ház, a kert és az üzem gazdaságos vízellátását. A házhoz jól kihasználható, 45 m2-es, 2 beállós, dupla garázs és egy 20 m2-es gazdasági épület tartozik. A családi ház fűtését és a használati melegvizet központi fűtés biztosítja vegyes tüzelésű kazánnal.
A befektetésnek is kiváló üzemi épületből átalakítás után 6-8 apartman is kialakítható, így kiválóan alkalmas ingázó munkavállalók szálláshelyeként, vagy kis felújítással olyan termelő és feldolgozó ipari-gazdasági tevékenységre, ahol előnyös az osztrák és a szlovák határ, valamint az M1-es autópálya közelsége.

Irányár: 87,880 Millió forint (üzem + 3.500 m2 telek)
Irányár: 119,880 Millió forint (üzem + családi ház + 6.186 m2 telek)


Kapcsolat a hirdetővel

Ideális Ingatlan - Szlovacsek Anita
Az iroda összes hirdetése
06 30 927 ···
Üzenetet küldök