Izsák, Külterület Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 600000 m2
Közvetítői azonosító: COM MIK-E33 Azonosító: 32415616
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 693
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Leírás

A lovas sportoknak szentelt nagybirtok kiemelkedő adottságokkal!

Hatalmas, belovagolható területek, erdők-mezők, patakok és tavak, generációkon átívelő lovász hagyományok, a lovaknak és a lovaglásnak a szeretete!

Teljesen felszerelt birtokunk és rendezvényközpontunk készen áll a növekedésre, a térség legnagyobb lovas-központjának, vagy akár az új birtokos saját elképzeléseinek a megvalósítására, és akár valami új, valami egyedülálló megteremtésére!

A birtok a több száz négyzetkilométeres Kiskunsági Nemzeti Park közvetlen szomszédságában, összefüggően mintegy 60 hektáron terül el, teljesen körbekerítve, önálló működésre és gazdálkodásra alkalmasan. Lovas centrum, ahol a fő irányzat a western lovaglás, a western lovak fedeztetése és kiképzése.
A ranch jelenleg is üzemel, átlagosan 75%-os foglaltság mellett folyamatosan fogadja a lovagolni vágyókat. A vendégek rendelkezésére állnak magasan képzett lovak, kültéri és beltéri pályák, valamint a több száz négyzetkilométeres Kiskunság!

Miért válassza a mi birtokunkat az ingatlanbefektetéséhez?
A terület méretéből egyenesen következik a lehetőségek kiemelkedően széles tárháza!
A tér hatalmas. A lóállomány, a kiszolgáló személyzet, és minden rendelkezésre álló körülmény professzionális. Növeljük a vendégszámot, vele a nyereség megugrik. Ehhez szükséges az új gazda, az új szemlélet, további szálláshelyek sora, és akár a szolgáltatási körök bővítése, az új energia, a működő tőke célirányos befecskendezése! A jelenlegi tulajdonosi kör az új tulajdonos igénye esetén az értékesítés után is, egy névleges tulajdonrész megtartása mellett, további egy-másfél évig biztosítja a birtok üzemeltetéséhez szükséges tudást, tapasztalatot, garantálva a sikeres fejlődést és a befektetés biztonságát!

A terület értékállósága nem kérdéses, hiszen ekkora terület, ilyen felszereltség és ilyen lehetőségek ritkán állnak össze egyetlen helyen, egy időben! Aki egyszer is belekóstolt egy birtok felépítésébe és irányításába, az pontosan tudja, mekkora munka, mekkora erőfeszítés és milyen hosszú idő szükséges egy olyan egységes és működő sport-, és vendéglátó-ipari egység megteremtéséhez, amely a sok viszontagság és izzadság után már örömet, sikereket és hasznot is hoz tulajdonosának.
Mi most egy kivételes lehetőséget biztosítunk az ingatlan-együttesünk értékesítése révén, amivel Magyarország, a magyar puszta közepén rövid időn belül létrehozható, megalkotható egy akár egész Európában is egyedülálló lósport és szabadidőközpont!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Izsák, Külterület
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 1,21 ezer Ft/m²
Bács-Kiskun megye 247,42 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 1,21 ezer Ft/m²
Bács-Kiskun megye 247,42 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 693
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 33 709 Ft/hó THM: 13,69% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch