Bezárás

9. kerület, Belső-Ferencváros

Kiadó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 202 m²
Ár havonta 599 000 Ft
  • Térkép
Schmidtné Pető Andrea
06 30 950 ···
 
Madárhegyingatlan.hu
Üzenetet küldök

Kiadó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Emelet szuterén
Rezsiköltség 60 000 Ft/hó
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év

IGAZI KURIÓZUM! EGYSZERI, MEGISMÉTELHETETLEN LEHETŐSÉG!

ÁLMAI ÜZLETHELYISÉGE a BELVÁROSBAN/3

Nagy Vásárcsarnoktól pár percre a legendás Vámház körút 9. szám alatt 202 nm alapterületű különleges hangulatú és adottságú üzlethelyiség nettó 599.000 Ft/hó bérleti díj + ÁFA és nettó 300 Ft/hó/nm + ÁFA rezsi költség mellett kiadó.

Az üzlethelyiség a KEMENES CUKRÁSZDA ÉS BISZTRÓ közelmúltban átadott lenyűgöző belsőépítészeti megoldásokkal kialakított tágas üzlethelyiségén keresztül közelíthető meg. Bejárata a barátságos és bensőséges hangulatú - átlátszó tetővel fedett, zárt - átriumos belső udvarról nyílik.

Az üzlet a szuterén szinten található, egy széles, elegáns lépcsősor vezet le a több egymásba fűződő helyiségből álló egységbe. Ennek hasznosítására számtalan ötlet született már: bemutató terem; nyelviskola, nyelvstúdió; közösségi térként például szabadulószobák, darts klub, VR termek; masszázs-szalon is kialakítható lenne itt.

EXKLUZÍV ÜZLET / IRODA / SZÓRAKOZTATÓ EGYSÉG, mely egyértelműen pozitív benyomást kelt az ide érkezőkben. A körülölelő harmonikus környezet mindenkire jó hatással van. A szuterén szinten kialakítható több vizes blokk is, de természetesen rendelkezésre állnak a kávézóként és étteremként is működő cukrászda mellékhelyiségei is. Ráadásul legyen szó reggeliről, ebédről, uzsonnáról vagy egy délutáni teáról, mindez karnyújtásnyira és prémium minőségben elérhető.

A földszinten további két helyiség várja bérlőjét:
- Egy 26 nm alapterületű iroda, melynek belmagassága 3,4 méter.
- Egy galériázott, 39 nm alapterületű iroda, melynek belmagassága 4,7 m, galériáján 3,9 méter.

Az iroda a kiváló lokációnak köszönhetően könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár személygépjárművel, parkolás utcán, közterületen, illetve a szomszédos utcában található parkolóházban lehetséges.

Minimum bérleti időszak: 1 év, kaució: 2 havi.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges lehetőség, itt a soha vissza nem térő alkalom: jöjjön el, tekintse meg, szeressen bele!

Ha bármilyen kérdése merülne fel, természeten állok szíves rendelkezésére akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Kapcsolat a hirdetővel

Schmidtné Pető Andrea
A referens összes hirdetése
Madárhegyingatlan.hu
Az iroda összes hirdetése
06 30 950 ···
 
Üzenetet küldök