IX. kerület, Középső-Ferencváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
IX. kerület, Középső-Ferencváros
Ár havonta
4,41 ezer €
Alapterület
304 m²
Minimum bérelhető
304 m²
Közvetítői azonosító: COM MHG-9-1
Azonosító: 31732514
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
2
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
60 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
304 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
100 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Bérleti díj: 14.5-15.5 €
Üzemeltetési díj: 1200 HUF
Parkoló bérleti díj: 100 €
Legkisebb bérelhető egység: 304 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

Az épületkomplexum, 32.500 m² első osztályú, bérelhető irodaterületet kínál a dinamikusan fejlődő Soroksári úton. Közvetlen környezetében jelentős ingatlanfejlesztések keretében színvonalas irodaházak, lakóházak épültek.

Stílusos, modern építészet, kiváló építési anyagok ésa-legkorszerűbb műszaki megoldások - Háromszintes mélygarázs, 603 parkolóhellyel - Földszinti üzlethelyiségek - Étterem, kávézó terasszal - Három különleges tervezésű belső kert.

A pesti oldalon, a Petőfi híd és a Lágymányosi híd között, a Soroksári úton, a Haller, Szent Benedek és Pápay István utcák által határolt telken, a Duna parttól egyetlen tömbnyire helyezkedik el a Haller Gardens irodaház.Az irodaháztól nem messze található a Nemzeti Színházat és a Művészetek Palotáját is magába foglaló, folyamatosan bővülő új kulturális központ.