Bezárás

9. kerület, Ráday utca

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 576 m²
Ár 380 millió Ft
  • Térkép
Révay Ingatlan
06 20 318 ···
Révay Ingatlan - zuglói ingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

ELADÓ ÉRVÉNYES MŰKÖDÉSI ENGEDÉLLYEL HOSTEL ÜZEMELTETÉSÉRE!!!!
AZ INGATLANT BÉRLŐ BÉRLI, NAGYON JÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! GYORS MEGTÉRÜLÉS, BIZTOS BÉRLŐ, AKI 5 ÉVRE AZ ÚJ TULAJDONOSSAL BÉRLETI SZERZŐDÉST KÖTNE!
2014-ben épült , modern társasházban, külön utcabejárattal, külön kis belső kerttel rendelkező 15 szobás , 2 szinten elhelyezkedő , mások által nem átjárható külön közlekedővel, folyosóval rendelkező önálló egységet képező hostel.
Földszinten recepció mellett balra egy fürdő egység, ahol három külön vécé, három zuhanyzóval, mellette egy 15 m²-es közös konyha és itt a fszt-en van még 8 db nagy méretű szoba , ebből 3-nak nincs ablaka, üvegtéglán keresztül kap fényt a folyosóról végülis az alsó és a felső szintnek szinte ugyanaz az alapterülete a szobák teljesen ugyanolyan leosztásban ugyan a mérettel vannak a két szinten.
A felső szinten tehát az első emeleten hét nagy méretű szoba, ezek csak szobák nincs bennük se konyha se fürdőszoba , azok külön helyezkednek el a folyosón , közös használatúak , van egy normál méretű konyha helység mellette egy esetleges szaunahelyiség és 2 db külön vécé mosdóval vécé helységenként kettő kettő vécével tehát összesen ezen a szinten 4 db wc van mosdóval , minden szoba légkondicionált! Az egyik emeleti szobának saját terasza is van.

Amennyiben kérdése van vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, hivjon nyugodtan akár hétvégén is.

Kapcsolat a hirdetővel

Révay Ingatlan - zuglói ingatlanok
Az iroda összes hirdetése
06 20 318 ···
Üzenetet küldök