Bezárás

9. kerület, Ernő utca

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 74 m²
Ár 48,9 millió Ft
  • Térkép
Babér Ingatlan
06 20 946 ···
Babér Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

IX. KERÜLETBEN A NAGYVÁRAD TÉRI METRóMEGÁLLÓTÓL 5 PERCNYIRE, GALÉRIÁS BRUTTÓ 120 NM-ES ÜZLETHELYISÉG ELADÓ!

Kizárólag a Babér Ingatlan kínálatában!

A környék:
A IX. kerület Ernő utca, rövid, hangulatos kis utca, újépítésű házakkal. Az újonnan épített Ludovika Campus az utca végében található. A SOTE, illetve a piros metro Nagyvárad tér megálló közvetlenül a közelében található. A belváros mind gyalogosan mind pedig tömegközlekedéssel gyorsan megközelíthető.

Az ingatlan:
Tulajdoni Lap szerint 74 nm, Egyéb helyiség besorolású, de régi családi tulajdonban van, egy nagyon masszív gerendás állógaléria növeli meg a teret, szinte duplájára, kétszinten. Jelenleg internetes kávézóként működik.

Az alsó szinten egy nagy utcafronti üzlethelyiség, kis konyha, WC és tároló található. A második szinten jelenleg egy asztalosműhely és egy iroda lett kialakítva, de ez igény szerint természetesen változtatható, akár lakássá alakítható.
Fűtése gáz cirkó, de az ingatlan állapotát tekintve mindenképpen felújításra szorul.
A két szint között teherlift lett az egyik sarokban kiépítve, ez le is bontható, de egy nehézanyagot mozgató vállalkozásnál nagyon hasznos lehet.


Utcai bejárattal rendelkezik, a társasházhoz egyáltalán nem kapcsolódik, teljesen független, önálló helyrajzi száma van.

Cégtulajdonban van, ezért a vételárat Áfa fizetés is terheli, a bruttó Áfás ára:
62 100 000.- Ft.
Az ár irányár!

Személyes vélemény:
Funkcióját és az egyetemek közelségét tekintve kávézó, kultkocsma, kifőzde is kialakítható, de orvosi rendelő, ügyvédi iroda, szépségszalonná is át lehet alakítani.
Vállalkozás esetén kétfunkciós is lehet, hiszen a nagyméretű galérián egy kényelemes lakást is ki lehet alakítani belőle.
Tehermentes, azonnal birtokbavehető.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 946 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?