Bezárás

9. kerület, Külső-Ferencváros

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 957 m²
Ár 320 millió Ft
  • Térkép
Érmelléki Zsóka
06 30 815 ···
 
City Cartel Buda - Venczel Anita
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Apartman hotelnak, lakásoknak, munkásszállónak alkalmas épület!
A 9. kerületben, nagyon jó közlekedés mellett, a tíz perc alatt elérhető Boráros tér és M0-ás megközelítésével, régi iparterületen, 3 szintes, 957 nm-es, alápincézett, összközműves épület, 18 db, felújítás alatt lévő kialakított apartmannal, és a hozzá tartozó 25 parkolóhellyel eladó.

Az épület egy nagy, a bejáratnál portaszolgálatos, több mint 40 ezer nm-es ipari területen helyezkedik el. A ház földszintjén lévő nagy helyiségek jelenleg irodaként működnek. Az első helyiségben jó gondolat lehet egy recepció kialakítása. Hatósági engedéllyel rendelkező liftházat is kialakítottak, de a szintenkénti összeköttetés még nem történt meg. Az udvarról megközelíthető lépcsőházból minden emelet nagy ajtókkal van leválasztva. Az első emeleten lévő helyiségek belmagassága lehetővé teszi galéria kialakítását is. Itt mind a 4 apartmanban két vizes helyiség, zuhanyzó és fürdő lett kialakítva. A 2. és 3 emeleten 6-6 apartman előszobával, tágas fürdővel és nagyszobával, a legfelső emeleten a tetőtérben elhelyezett 2 lakásban pedig a fűtés jelenleg is külön kazánnal megoldott.
A téglaépület masszív, jól megépített. Minden oldalán hatalmas műanyag ablakok. Az épület alatti több helyiségből álló pincerészben raktározásra alkalmas helyiségeket találunk. Az itt futó lefolyócsöveket kicserélték, a gázóra is itt található. A villamos vezetékek cseréje elkezdődött, az egyik szinten már ki is alakították. A kerület e részén is elkezdődtek a felújítások, a jó megközelítés miatt befektetésnek alkalmas. Bár maga az épület környezete még megújulásra vár, cégek részére remek lehetőséget kínál, akár dolgozóik lakhatása is megoldhatóvá válhat az épület felújításának befejezésével. A külső portaszolgálat, a biztonsági kamerarendszer, és az ide tartozó 25 parkolóhely is lehetővé teszi, hogy a lakások rövid, vagy hosszútávú bérbeadásra is alkalmas legyenek. A környezetében lévő néhány épület lebontásával, a már most is hegyek felé néző ablakokkal a felső szint panorámája is tökéletessé tehető.

Irányár: 320 000 000 Ft.
Érd: Érmelléki Zsóka

Kapcsolat a hirdetővel

City Cartel Buda - Venczel Anita
Az iroda összes hirdetése
06 30 815 ···
 
Üzenetet küldök