IX. kerület, Haller utca 88.

Eladó tégla lakás
IX. kerület, Haller utca 88.
Ár
51,9 millió Ft
Alapterület
77 m²
Szobák
2
Azonosító: 32354100
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tégla lakás

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 előtt
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
4
Épület szintjei
6
Lift
van
Belmagasság
3 m-nél magasabb
Fűtés
gáz (konvektor)
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
16 E Ft/hó
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
egy helyiségben
Tájolás
délkelet
Kilátás
panorámás
Erkély mérete
nincs megadva
Kertkapcsolatos
nem
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
utca, közterület - ingyenes

Leírás

A IX. kerület legpatinásabb épületében az Üllői út – Haller u sarkán, a Nagyvárad térnél, az orvosi egyetemmel szemben eladó egy 4. emeleti, körpanorámával rendelkező, exkluzív 77 nm-es lakás, mely akár reprezentatív iroda kialakítására is kiválóan alkalmas.
Az épület ötemeletes, 60 cm vastag tartófalakkal, a múlt század elején épült. Tetőszerkezete és fedése a közelmúltban teljes felújításon esett át. Kapui egyrészt az Üllői útra, másrészt a Haller utcára nyílnak. Mindkét kapu biztonsági rendszerrel, kaputelefonnal ellátott, biztosítva az épületben lakók nyugalmát. Mindkét kapunál lift működik. A zárt belső udvar igényesen karbantartott zöld növényzettel teszi hangulatossá a lakás megközelítését. A lakás bejárata mindkét lépcsőháztól (lifttől) megközelítőleg azonos távolságról, kellemes hangulatú belső udvari körfolyosóról közelíthető meg. A lakás az épülettömb sarkán helyezkedik el, korszerű műanyag ablakai részben az Üllői útra, részben a Haller utcára néznek, a félköríves épületsarok osztott ablakai pedig a Nagyvárad térre és környezetére nyújtanak körpanorámás kilátást.
A lakás bejáratának előterében ráccsal zárható 1,5 nm-es szélfogóba léphetünk, ebből nyílik a biztonsági zárszerkezettel ellátott bejárati ajtó. A lakásba lépve sokszögletű közlekedő-előtérbe érünk, mely geometriai adottságai miatt két, funkciójában is elkülöníthető térre osztható, a bejárat mögött közvetlenül található előszoba funkciót betöltő részre, és a bejárattól távolabbi, közlekedő funkciót betöltő területre. A lakás valamennyi helyisége e közlekedőből nyílik. A közlekedő baloldalán található a konyha, melynek ablaka a belső udvar felé, a szélfogó-előtérre néz. A közlekedőben tovább haladva a 20 nm-es, szabályos téglalap alakú hálószobába jutunk. Ennek ablaka az Üllői útra néz. A közlekedő következő ajtaja az exkluzív méretű, formájú, és különleges benapozottságú nappali szobába nyílik. A nappali ablakai 3 irányba néznek, különleges térformát követnek, a 39 nm-es impozáns méretű helyiségnek elegáns hatást kölcsönözve. Ebből az exkluzív nappaliból leválasztással harmadik szoba könnyen kialakítható. A redőnnyel ellátott, műanyag szerkezetű ablakok hangszigetelő képessége, valamint a 4. emeleti elhelyezkedés miatt a lakás kifejezetten csendes. A nappali klimatizált, a fűtés jelenleg kéménybe kötött gázkonvektorokkal történik. A kéménybe igény szerint gázkazán is beköthető. A közlekedő-előtérből nyílik a szabályos téglalap alapú 5 nm-es fürdőszoba, valamint kamra, melyből átalakítással akár további WC-kézmosó helyiség is kialakítható. A vizes helyiségek kivételével (konyha, fürdőszoba) minden helyiség parkettázott. A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető.
A 3-as metró Nagyvárad téri megállója 1 percen belül elérhető. A Haller utcai őrzött autóparkoló gyalog szintén 1 percen belül megközelíthető, a parkolóba bérlet váltható. Ingatlanközvetítők segítségét nem kérjük!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély