IV. kerület, Tinódi utca Kiadó raktárhelyiség
Alapterület 175 m2
Telekterület 7400 m2
Azonosító: 33443561
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 274
Kiadó raktárhelyiség
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Újpesti munkahelyi övezeti besorolású ipartelepen- kedvező tőzsdei áram ár biztosításával - 175 m2- es földszinti helyiség hosszútávra bérbeadó közvetlenül a tulajdonostól. Hidegraktárnak, könnyűipari tevékenység végzésére alkalmas, békázható beton aljzattal, ipari árammal és szociális helyiséggel rendelkezik. A fűtés gázzal megoldható. A kapu mérete: 2 m x 2,60 m. Belmagasság 6,2 m.
A telepen 24 órás portaszolgálat és kamerával ellátott riasztórendszer működik, melynek díja 445.-Ft/m2/hó + áfa. A telepen belül a bérlők és ügyfeleik részére kijelölt autó parkolási lehetőség biztosított, a személykapu és teherkapu forgalom különválik.
A telephely nagy előnye az üzemi környezet és a kiváló infrastruktúra. Bővebb felvilágosítás kérhető a megadott telefonszámon. Legyen kedves felvázolni igényeit, munkatársaink igyekeznek meglévő kínálatunkból megtalálni, személyesen is bemutatni a tevékenységi körének megfelelő ingatlant.

Tovább olvasom expand_more
Térkép IV. kerület, Tinódi utca
BKK megállók a közelben
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 274 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch