Bezárás

4. kerület, Árpád út

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 175 m²
Min. bérelhető 175 m²
Ár havonta 440 000 Ft
  • Térkép
Grabant János
06 30 773 ···
Grabant János Ingatlan Manager
Üzenetet küldök

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája B vagy B+
Emelet 4
Épület szintjei 6
Légkondicionáló van
Bútorozott részben bútorozott
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 175 m²
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára 65 €/hó
Kiadó egy 163 nm-s alapterülettel (+ 25 nm-s terasszal) rendelkező iroda Budapest IV. kerületében található Árpád Point Irodaházban. 2006 óta óta üzemelő, "B" kategóriás irodaház, B épületében található a 4. emeleten. Műszakilag kiváló állapotnak örvend maga az irodaház és a kiadó irodahelyiség is. Fűtését és hűtését egy minden helyiségben különállóan szabályozható fan-coil rendszer biztosítja. Kiváló tervezésnek hála, könnyen alakítható, így több fajta hasznosítási formának is tökéletes. Az ingatlanon belül vannak fix helyiségek, falak azonban a jelenlegi elrendezés 90%-a egyéni igényenek megfelelően hasznosítható. 

Az Árpád Pointban egy 0-24 órás portaszolgálat üzemel és ezen kívül munkaidőben egy gondnok áll a bérlők rendelkezésére bármely műszaki kérdés, kérés esetére. A lehető legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően a társasház területén kamerarendszer működik és az itt dolgozók mágneskártyás beléptető rendszeren keresztül tudják megközelíteni munkahelyüket. 

Egy irodaház esetén mindig kardinális kérdés a parkolás. A leendő bérlő számára van lehetőség a mélygarázsban gépkocsi beállók bérlésére. A környéken pedig ingyenes a parkolás és a környező utcákban mindig van lehetőség a parkírozásra. 

Bérleti díj: 440.000 ft / hó + ÁFA
Üzemeltetési díj: 2,5 euro + ÁFA/nm
Költözhető: Azonnal. 

Az Irodaház Újpest Központ metróállomástól 100 méterre, barátságos környezetben fekszik, közvetlen szomszédságában üzletek (Cafe 5, élelmiszerbolt, szépségszalon, stb.) és az Oxygen Wellness Központ találhatóak. Az Irodaház tömegközlekedéssel a 3-as metró mellett a , 120, 147, 170 gyors buszjáratokkal, illetve a 12 és 14 számú villamos járatokkal is jól megközelíthető. Gépkocsival a Váci útról, a 2-es főútról, illetve az MO és M3 autópályákról érhető el. Az új megyeri híd az ingatlantól 10 percre található. Infrastrukturális szempontból kiváló helyen van.

Hívjon bizalommal! 

Kapcsolat a hirdetővel

Grabant János Ingatlan Manager
Az iroda összes hirdetése
06 30 773 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk