Bezárás

4. kerület, József Attila utca 94-100

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Új építésű
Alapterület 23 m²
Ár 21,49 millió Ft
  • Térkép
Property Capital
06 70 456 ···
Property Capital
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2019
Emelet földszint
Eladásra kínáljuk család és gyerekbarát, liftes Társasházban modern lakásunkat az Orgonaliget lakóparkban KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL, KEDVEZŐ FIZETÉSI ÜTEMEZÉSSEL!

Az épület az M3-as metró Újpest-Központ metrómegállójától 400 méterre helyezkedik el, a Budapest, IV. kerület, József Attila utca 94-100. szám alatt.

Az üzlet földszinti, északi tájolású, utcára néző, 21 nm alapterületű.

Az üzlet megfelel a 2018-as szigorított hőtechnikai előírásoknak, burkolatai választhatóak, a klíma kiépítése előcsövezésre kerül és minden közműszolgáltató vonatkozásában egyedi mérőrákkal rendelkezik. A távfűtésnek köszönhetően rendkívül alacsony fűtésdíjjal számolhatunk.

A lakásokhoz parkolóhelyek a -1 szinten elhelyezkedő teremgarázsban 20.000.- Ft./hó/db áron bérelhetőek.

A Horváth Cukrászda és az OTP Bank épülete közvetlen szomszédságunkban található. A metrómegálló, a 12-es és 14-es villamosok megállója gyalogosan mintegy 3 perc alatt érhetőek el. A közelben rendszeresen közlekedő buszjáratok szintén elősegítik a gyors és rugalmas közlekedést nappal és éjszaka is.

Az Orgonaliget Lakópark közvetlen közelében sok szolgáltatás megtalálható, mint például bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek (SPAR, DM, Lidl, Reál, Fressnapf). A parkolás az épület alagsorában található bérelhető teremgarázs beálló helyeken, illetve az utcán lehetséges.

Átadás: 2020. III. negyedév

Property Capital weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 456 ···
Üzenetet küldök