Bezárás

4. kerület, Megyer

Eladó külterületi telek
Telekterület 3 200 m²
Ár 690 millió Ft
  • Térkép
Alaitner Gábor
06 70 461 ···
Otthon Centrum - Belvárosi Iroda III.
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Fejlesztési telek a Váci úton! Irányár: 690 millió Ft+ Áfa!

A terület egy 3204 m2-es és egy 129 m2-es telekből tevődik össze. Ehhez tartozik még egy 696 m2-es telekrész, melynek megvásárlása külön megegyezés tárgyát képezi.
A 3204 m2-es ingatlanon egy épület található, melynek bruttó alapterülete 993m2, Két részből áll: Régi autószerviz épülete és a 2007-ben hozzá épített autószalon. Az épület vázas szerkezetű, kitöltő falazattal. Mindkét rész lapos tetejét 2015-ben felújították. Az autószerviz épületének egy része kétszintes, az emelet 77m2 területű. Az összes szint területe 1070 m2. Az épületben 346m2-es bemutató terem található, melyhez ~256m2 szerviz tartozik autómosóval. Ezen felül 5 db iroda helységből, egy raktárból, valamint a kikészítő helyiségekből állaz épület földszintje.Az emeleten pedig: a szerviz oldalán pedig 30m2-es szociális blokk található.A pillér vázas épülettel tartószerkezetileg hibátlan. A homlokzat fészerkezetekkel és üveggel burkolt, kelet felé pedig teljes belmagasságú függönyfal határolja a szalont. Az épület teteje 2015.-ben lett felújítva.Gépészetileg: A szalon és az iroda helységei klímatizáltak. A szalonban lehetséges a mesterséges szellőztetés . A fűtést gázkazán és kaloriferek biztosítják. Biztonságtechnika: kamera, és riasztó rendszer, valamint őrség számára őrkonténer is rendelkezésre áll.
ingatlanok portfoliója7Hatályos szabályozási terv vonatkozó előírásai:Jelenlegi szabályozási terva Újpest Önkormányzata Képviselő-testületének18/2014.(VI.27.) Az ingatlanI -IV (VD-1) jelű építési övezetbe tartozik mely intézményi övezeten belül „átalakuló munkahelyi területet” jelent.„Az I-IV (VD-1) övezetű ingatlanokra az alábbi előírások vonatkoznak a fenti rendelet 7. §-a és ámú táblázata alapján: a telken kereskedelmi, szolgáltatási, vendéglátási, kulturális-szolgáltató, szabadidős, irodai, igazgatási, nem zavaró hatású gazdasági és kutatási rendeltetés alakítható rkolóház az övezetben elhelyezhető.b) a hátsókert mérete min. 8,0 mc) a beépítés módja szabadon álló. beépítettség max. 45 % (terepszint alatt 60 %. szintterületi mutató max. 2,0 m2/m2. legkisebb zöldfelület 20 %g) építménymagasság min. 7,5 m és max. 20,0 m. A épületek közterületek felőli párkánymagassága legalább 7,5 m kell legyen. Telkeinek mélységi mérete nem csökkenthető. Hasznosítási lehetőségek: (építési szabályzat szerint megengedett funkciók): kereskedelmi, szolgáltatási, vendéglátási, kulturális-szolgáltató,szabadidős, irodai, igazgatási, nem zavaró hatású gazdasági és kutatási rendeltetés alakítható ki. Parkolóház az övezetben elhelyezhető.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum - Belvárosi Iroda III.
Az iroda összes hirdetése
06 70 461 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk