IV. kerület, Vörösmarty utca 15. Eladó telephely
Alapterület 298 m2
Telekterület 218 m2
Azonosító: 33272721
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 404
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Befektetők, KKV-k, start-up cégek figyelmébe!

Eladó (vagy kiadó) egy loft stílusú, modern, háromszintes, 298 m2-es irodaház/üzlethelység. Teljes mértékben felújított, korszerűsített és újjáépített, a felső szintjéről panorámás önálló udvari épület.

10-20 fős KKV, start-up cég székhelyének, vállalati központnak, kisebb műhelynek, bemutatóteremnek. Az épület céges tulajdonban áll, azonnal birtokba vehető, tehermentes. Az udvar másik két épületével három egységes társasházat alkot.

Az épület bérbeadási célra kiválóan hasznosítható egyben vagy két részletben. Az alsó és a középső szintek között a kültéri dekoratív vaslépcsőn vagy a belső lépcsőházon keresztül lehet közlekedni, míg a felső szintet a középső szintről a lépcsőházból lehet elérni. Az ingatlan szintenként külön-külön is hasznosítható: megközelíthető, zárható, külön mérőórákkal rendelkezik.

Az ingatlan szintenként akár lakásokként is hasznosítható: 2 konyha, 2 zuhanyzó, 3 WC, 2 tárgyaló és irattár is rendelkezésre áll.

Az alsó szint padlója és az udvar között csak pár cm szintkülönbség van, így egy alacsony rámpával akár áru is békázható.

Az informatikai rendszer és a helységek sokféle üzleti célnak megfelelhetnek.

3x32A teljesítmény mellett a gyenge és erősáramú vezetékek úgy lettek kialakítva, hogy minden szinten sok munkaállomást láthassanak el árammal és internettel, így utólagos vezetékezésre, hosszabbítókra, kábelcsatornára nincs szükség. Az alsó szinten több 380V-os 3 fázisú csatlakozó is rendelkezésre áll, gondolva a komolyabb gépekkel rendelkező kisebb gyártó tevékenységre is.

Az álmennyezetben süllyesztett LED lámpák kerültek beépítésre, melyek mindhárom szinten 3-3 zónában kapcsolhatók a szükséges fényerősség-energiatakarékosság igénye szerint. Az informatikai kábelek a középső és a felső szinten futnak össze egy-egy szekrényben.

100 m2-es, 4-5 autó parkolása számára elegendő, kizárólagos használatú térkő burkolatú udvarrész, két beállóhelyen az elektromos gépkocsik töltéséhez IP-védett hálózati dugaljakkal.

A Dunától 800 méterre, csendes, zajmentes környéken, fás, gyér forgalmú utcában, mégis 200 méterre a Váci úttól.
Pár száz méteren belül minden megtalálható: bevásárláshoz kisboltok, hypermarket, óvoda, iskolák, gyógyszertár, rendelő, kormányablak, sportolási lehetőség, benzinkút, autószerviz. Az utcai parkolás ingyenes, Újpest központ és Újpest Városkapu könnyen elérhetőek.

Az épületet saját székhelynek vásároltuk, ám tevékenységünk növekvő helyigénye miatt már a felújítás fázisában kinőttük.

A felújítás során a nyers téglafal, a tetőszerkezet főbb tartógerendái és a poroszsüveg födémek maradtak meg, utóbbiak vasgerendákkal megerősítésre is kerültek. Új cseréplemez-borítás, kitűnő tető- és homlokzati szigetelés, új, korszerű gépészet, igényes anyaghasználatú ajtók és thermo ablakok, burkolatok, szaniterek, szálcsiszolt acélkorlátok. A tetőre napelem telepíthető.

A vastag téglafal, a bőséges külső szigetelés, a dupla gipszkarton előtétfal és mögötte található légrés kellő mértékben szigetel télen-nyáron. Utólagos légkondi igény esetére előre kialakításra került három beltéri egységhez az elektromos kiállás és vezetékezés.

A felújításról teljes műszaki dokumentáció áll rendelkezésre!

MultiAlarm által telepített biztonságtechnikai riasztórendszer és 0-24 órás kivonuló szolgálat védi az ingatlant.

Ingatlanközvetítő közreműködését köszönettel NEM kérjük!

Tovább olvasom expand_more
Térkép IV. kerület, Vörösmarty utca 15.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 404
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch