Bezárás

4. kerület, Újpest

Eladó telephely
Alapterület 808 m²
Telekterület 970 m²
Ár 270 millió Ft
  • Térkép
Szajkó Viktor
06 30 796 ···
Immo1 Franchise Hálózat - Első Állomás 2005 Kft.
Üzenetet küldök

Eladó telephely

BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM! TELEPHELY, IRODA, RAKTÁR? AKÁR MINDEN EGY HELYEN! EZT KÍNÁLJUK!

Újpest központjában a stadion mögött, főútvonalon kínálunk ELADÁSRA, egy olyan ipari ingatlant, mely többféle vállalkozás számára nyújthat alternatívát.

Önálló 2 szintes épület 808 nm hasznos területű, mely akár irodáknak, cégközpontnak, üzlethelyiségnek kiválóan alkalmas egyénileg vagy megosztva is. Az ingatlan állapotát tekintve az alsó szinten felújítandó, a felső szint akár egy tisztasági festést követően azonnal berendezhető és használatba vehető. Amennyiben az üzleti profil kívánja, utcai bejáratos nagy kirakatos kialakításra is lehetőség van, amit a tulajdonos kivitelezne. Ezenkívül hátsó bejárat és teherautók részére méretezett udvari beálló is kialakított a belső udvaron, ahol még egy szintén raktározásra és tárolásra kiválóan alkalmas könnyűszerkezetes épület is található, előtte 7-10 autó számára alkalmas parkolóhellyel.

Műszaki leírás:

Minden közmű a telken belül. A fogyasztás mérőórákkal mérhető. A fűtésről és melegvíz ellátásról gázkazán gondoskodik. A tetőtér, melynek nagy a belmagassága, beépíthető.

Közlekedés:

A telephely autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hiszen Újpest központjában található.

Finanszírozás:

Az ingatlan tehermentes. Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our

Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Immo1 Franchise Hálózat - Első Állomás 2005 Kft.
Az iroda összes hirdetése
06 30 796 ···
Üzenetet küldök