IV. kerület, Újpest

Eladó egyéb ipari ingatlan
IV. kerület, Újpest
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
179 millió Ft505,22 ezer €
Alapterület
788 m²
Telekterület
910 m²
Közvetítői azonosító: COM GDN-320583
Azonosító: 32270607
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

Megvételre kínálok egy IV. kerületi, Irányi Dániel utca közelében lévő Ipari Ingatlant Újpest egy csendes utcájában!

Megközelíthetősége és a környéken a parkolás kitűnő.

A 788 m2 alapterületű, 3 emeletes, 4 szintes, 1950-es években épült liftes épület egy 910 m2-es telken helyezkedik el.

Az udvarról közvetlenül a földszinti műhelyekbe lépünk és innen közelíthető meg a többszintes épületrész központi lépcsőháza, valamint a 700 kg teherbírású teherlift is.A hátsó udvar egy 40m²-t lefedő polikarbonát tetőt kapott.

Az épület többször is átesett kisebb felújításokon, 2005-ben a tető héjazat teljes cseréje történt meg, a nyílászárók is cserélve lettek műanyagra. Folyamatosan karbantartott, jelenlegi állapota jó.

A tégla falazatú/vasbeton vázszerkezetű főépület 4 szintes: földszint + 2 emelet + tetőtér található benne, szintenként 140 m² alapterülettel és 3 m-t meghaladó belmagassággal. Födém teherbírás üzemi használatra méretezett. Szintenként férfi/női mosdók, valamint teherlift használata érhető el. A tetőtérben irodák kerültek kialakításra.

Minden közmű külön mérőórával ellátott, az épület elektromos hálózata 3x125 Amper teljesítménnyel rendelkezik, a fűtése gázkazánokról, a meleg víz ellátása vegyesen, gáz- és villanybojlerrel történik. Fenntartási költsége az összes alapterületet figyelembe véve igen kedvező.

A főépület többszintű kialakítása lehetővé teszi, hogy szintenként szeparálható, 140 m² alapterületű bérbe adható területekre lehessen osztani. Az emeleti szintek világosak, az áram külön mérése megvalósítható, a fűtés központi lehet. Befektetők figyelmébe ajánljuk, hogy az ingatlanon a földszinti utcafronti területet is bevonva akár 5 db bérbe adható ingatlan alakítható ki.

Rendeltetését tekintve kiválóan alkalmas könnyűipari gyártó, autójavító műhely, raktározási, oktatási, munkásszálló és irodai funkciókra.

Tömegközlekedéssel (buszmegálló 150 m-re) és gépjárművel is könnyen elérhető, parkolás az ingatlan előtt és a környező utcákban díjmentes. Az udvaron 5-6 gépkocsi részére biztosított a parkolás.

Hétköznapokon rugalmasan megtekinthető.

Irányára: 179M ft + Áfa

További kérdés esetén várom megtisztelő hívását!

K.A.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel