IV. kerület, Gárdi Jenő utca 39.

Eladó egyéb ipari ingatlan
IV. kerület, Gárdi Jenő utca 39.
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
179 millió Ft522,2 ezer €
Alapterület
788 m²
Telekterület
910 m²
Azonosító: 32143778
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

Költözés miatt eladó újpesten, a Megyeri út és a Baross utca között elhelyezkedő, kiváló megközelíthetőséggel rendelkező ipari épület. A 910m² területű telken jelenleg gyártó tevékenységet kiszolgáló nettó 788m² alapterületű többszintes épület található. 100%-ban jogilag rendezett és magántulajdon. Tömegközlekedéssel (buszmegálló 150 m-re) és gépjárművel is könnyen elérhető, parkolás az ingatlan előtt és a környező utcákban díjmentes. Az udvaron 5-6 gépkocsi részére biztosított a parkolás.

Az épületkomplexum az 1950-es években épült. Az udvarról közvetlenül a földszinti műhelyekbe léphetünk, és innen közelíthető meg a többszintes épületrész központi lépcsőháza, valamint a 700 kg teherbírású teherlift. A hátsó udvar egy 40m²-t lefedő polikarbonát tetőt kapott.

A tégla falazatú/vasbeton vázszerkezetű főépület 4 szintes: földszint + 2 emelet + tetőtér kialakítású, szintenként 140 m² alapterülettel és 3 m-t meghaladó belmagassággal. Födémteherbírás üzemi használatra méretezett. Szintenként férfi/női mosdók, valamint teherlift használata érhető el.

Minden közmű külön mérőórával ellátott, az épület elektromos hálózata 3x125 Amper teljesítménnyel rendelkezik, a fűtése gázkazánokról, melegvíz ellátása vegyesen gáz- és villanybojlerrel történik. Fenntartási költsége az összes alapterületet figyelembe véve kedvező.

Az épület többször is átesett kisebb felújításokon, 2005-ben a tető héjazat teljes cseréje történt meg, a nyílászárók is cserélve lettek. Folyamatosan karbantartott, jelenlegi állapota jó és átlagos közöttinek mondható.

Rendeltetését tekintve kiválóan alkalmas könnyűipari gyártó, autójavító műhely, raktározási, oktatási, munkásszálló és irodai funkciókra.

A főépület többszintű kialakítása lehetővé teszi, hogy szintenként szeparálható, 140 m² alapterületű bérbeadható területekre lehessen osztani. Az emeleti szintek világosak, az áram külön mérése megvalósítható, a fűtés központi lehet. Befektetők figyelmébe ajánljuk, hogy az ingatlanon a földszinti utcafronti területet is bevonva akár 5 db bérbeadható ingatlan alakítható ki.

Az ingatlan átadása legkorábban 2022 január hóban történhet. Megtekintéshez időpont egyeztetés szükséges.

Irányár: 189 MFt + Áfa. Várom megtisztelő hívását.

Az ingatlant magunk kívánjuk értékesíteni, segítséget köszönöm nem kérünk!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély