IV. kerület, Károlyi István utca 5.

Eladó teremgarázs hely
IV. kerület, Károlyi István utca 5.
Alapterület
12 m²
Azonosító: 32494879
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó teremgarázs hely

Ingatlan állapota
nincs megadva
Parkolóhelyek száma
nincs megadva

Leírás

Eladó a Károlyi István utca 5. szám alatti teremgarázs beálló!

Kiváló parkolási lehetőség a Károlyi István és a Metrodom lakópark lakóinak is ez a teremgarázs!

Eladó a Károlyi István utca 5.szám alatti pinceszinten egy mélygarázs beálló ,ami a Károlyi István utca és a Wolfner utca felöl is megközelíthető .Remek lehetőség a Károlyi István 5-11. és a Metrodom lakói számára a parkolási lehetőség. Nyáron hűvös, télen kb.15C körül van a hőmérséklet. A teremgarázsban riasztó van,ami bizonyos idő után riaszt. A házban biztonsági őr szolgálat 0-24-ig.Rendszeresen ellenőrzik a teremgarázsokat napközben és éjjel is. Kézmosásra van lehetőség a pinceszinten. Esetleg ,ha ide szeretne költözni ,a lift lemegy a mélygarázsba.
Kb. 4 nagymotor is elfér a beállóba vagy egy nagy motor és egy személygépkocsi együtt.A garázs lehetővé teszi,ha nem szeretne kimenni a hóba vagy esőbe és megszeretné járatni a kocsit vagy a motort ,akkor tud köröket menni annélkül ,hogy a kocsi sáros koszos legyen. A mosó kb. 3 percre van,nyugodtan lemoshatja télen is autóját ,a mélygarázsban megszárad. Befektetésnek is nagyon jó kb.15 - 25ezer Ft között kiadható. Bármikor kiadható a teremgarázs ,folyamatosan jelentkeznek a bérlők ,mivel a Metrodom lakópark utcájára nyílik a garázs ,így biztos befektetés.

Fél évre visszabérelném a beállót ,amit előre egy összegben kifizetnék!
A közös költség 1700Ft !!!!!!!

Fontos tudnivaló!!!!!

Jövő januártól az ingatlanok értéke kb.10%-al fognak emelkedni ami egy 4M-os terembeállónál 4.4M lesz és nemsokára az Újpest Városkapu és a Központ környékén is fizetős lesz a parkolás .
Idén vásárolt ingatlanok jövőre legalább 10%-al többet fognak érni ,egyik bank sem kamatozik ennyit egy év alatt, plusz,a mélygarázs kiadása esetén plusz 180.000Ft és 300.000Ft/év között hozza vissza a befektett összeget !

Esetleg,ha nem veszem fel a telefont, írjon egy sms-t ,visszahívom.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély