Isaszeg, Városközpont

Eladó egyéb üzlethelyiség
Isaszeg, Városközpont
Alapterület
231 m²
Közvetítői azonosító: COM 7/2020/Ü
Azonosító: 31599901
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Sánta Ildikó
Referens összes hirdetése
S.K. DUO Kft. INGATLAN
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1981 és 2000 között
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Különleges ajánlat! Rendkívüli lehetőség! Legyen Ön az első! Lakhatás és megélhetés! Befektetőknek is! Isaszeg központi részén, a legjobb helyen, jelenleg is üzemelő üzlethelyiséggel eladó ez a családi ház!

A Gödöllői dombság, tavakkal tűzdelt vidékén, Budapesttől 20 percre található ingatlan 468 m2-es telken helyezkedik el, a családi ház hasznos alapterülete tetőtérrel együtt 175 m2, ezen felül az üzlethelyiség további 56 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik.

Az Isaszeg város központjában található családi ház helyiségei: nappali, 5 hálószoba, 2 konyha és 2 fürdőszoba került kialakításra, a földszinten továbbá tároló és fűtőhelyiség is található.

Az 1988. évben beton alapra, szilikát építőanyagból, beton födémmel épült. A fa fedélszék cserép héjalással ellátott. A lakóépület 2005. évben műanyag nyílászárókkal került korszerűsítésre, külső falszigetelése nincs, kőporozott. Állapota: felújítást és korszerűsítést igénylő.

Az üzlethelyiség külön épületben található, külön használatbavételi és működési engedéllyel épült és üzemel. Falazata tégla, közvetlen utcai bejárattal, két mosdóval, raktárral, tágas vendégtérrel rendelkezik. Akár tartós bérbeadásra, akár saját tevékenységre kiváló lehetőség.

KÖZMŰ:
Teljes közmű a telken, a családi ház fűtése jelenleg központi fűtés, lemezradiátorokkal, vegyes tüzelésű kazánnal, az üzlethelyiség fűtése gázkonvektorokkal megoldott.

ELHELYEZKEDÉS, KÖZLEKEDÉS, BEVÁSÁRLÁS:
Városközponti elhelyezkedés, iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási és kulturális lehetőségek a közelben. Vasútállomás, Tesco Supermarket 1,3 km.

Vasút: Budapest-Keleti Pályaudvar Isaszegről 33 perc alatt érhető el a Hatvani, és Gödöllői elővárosi vasúti vonalon. A járatok hétköznapokon, frissen felújított sínpályán fél óránként közlekednek.
Autóbusz: A VOLÁN egy-másfél, kétóránkénti járatával a Budapest, Őrs vezér téri megálló járattól függően 30-40 perc alatt érhető el. Gödöllőre a rendszeresen közlekedő autóbuszjárattal 20 percnyi időbe telik az út.
Gépjármű: Az M0-s körgyűrűre 10 percnyi autózással, az M3-as autópályára 15-20 perc, az M5 5-ös autópályára 30 perc alatt hajthatunk fel, míg a M7-es és M1-es bevezetőjére egy órába telik az út.
Budapest belvárosába 40 perc alatt bejuthatunk, Gödöllő központjába pedig 12 perc alatt átérhetünk személygépkocsival.
Helyi buszjárat a vasúti közlekedéshez igazított menetrend szerint közlekedik, az iskolák érintésével a diákok szállítását is megoldja.

LEHETŐSÉGEK:
1.Kiváló lakhatás, akár két generáció részére is.
2.Befektetésnek, bérbeadásra is megfelelő lehet, hiszen a városban erre igény mutatkozik.
3.Megélhetés és lakhatás egyben! Az üzlethelyiség kereskedelmi, szolgáltatási tevékenységre, vendéglátásra egyaránt alkalmas.
4.Figyelembe véve az üzleti lehetőséget, jó ár/érték aránya miatt is ajánlom!


A megtekintés szervezésében rugalmasak vagyunk, megtekintési szándékával, esetleg kérdéseivel hívjon bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Sánta Ildikó
Referens összes hirdetése
S.K. DUO Kft. INGATLAN
Iroda összes hirdetése