Bezárás

Ipolytölgyes, Pest megye

Eladó telephely
Alapterület 979 m²
Telekterület 7 209 m²
Ár 78 millió Ft
  • Térkép
Semsey Katalin
06 30 933 ···
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Pest megye Ipolytölgyes településén eladó egy 7209 nm-es telek, melyen több vegyes funkciójú létesítmény található.

Az ingatlan Pest megyében, a Börzsöny bal lábánál helyezkedik el, az Ipoly folyó mentén, a szlovák-magyar határátkelő, Letkés községtől 4 km-re északra, a Dunakanyar Szob településétől 20 km-re, Esztergomtól Szlovákián keresztül szintén 20 km-re van.

Az ingatlan egy telekből áll. A tulajdoni lapon mint kivett lakóház, udvar, gazdasági épület szerepel, területe: 7209 nm.

Az épületek leírása:
Mindkét utcafronti épület vályogtéglából épült 1930 körül, cseréptetősek. A nagyobbik épületben előszoba, 3 szoba, 2 fürdőszoba, konyha található. Az épület mögötti kazánházban helyezték el a vegyes tüzelésű kazánt, mely kifűti az egész ingatlant. Ezt az épületet lakásként használják. Az ingatlan alapterülete 112 m2.
Az udvar túloldalán elhelyezkedő épületben vendéglátói egységet terveztek üzemeltetni.
A telken lévő többi épületet 1985-ben építették téglából. Ezekben az épületekben műhelyek, raktárak, húsfeldolgozó, tárolók, kocsiszín találhatók. Az egész épület 567 m2.
A telek távolabbi részében van a két istálló, az egyikben jelenleg malacokat tenyésztenek. Az istállók 100 m2 és 200 m2 alapterületűek.
A mezőgazdasági terület a telek végében található, ahová egy mezei úton is be lehet jutni. Az ingatlan teljesen körülkerített.
Közműellátottság: víz, villany, csatorna bevezetve.

Az ingatlan kiválóan alkalmas ipari - gazdasági tevékenységre, raktár, telephely létesítésére.

Ipolytölgyes elhelyezkedésének köszönhetően a környéken nagyon sok a turista. Nagybörzsöny közelsége vonzza a belföldi és külföldi kirándulókat egyaránt. A falusi turizmusban, vendéglátásban gondolkodók itt megtalálhatják a számításukat.

Aki viszont állattenyésztésben vagy mezőgazdaságban szeretne vállalkozni, annak is megvannak itt a feltételei. A telken 2 fúrt kút is található, ami elengedhetetlen a mezőgazdászok számára.

Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Az iroda összes hirdetése
06 30 933 ···
Üzenetet küldök