Iliny, Nógrád megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2608 m2
Azonosító: 34025987
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 600
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Leírás

Ilinyen, egy zsákfalu zsákutcájában 2608 m2-es építési telek eladó!
Ezt az ingatlant olyanoknak ajánljuk, akik nyugodt és természetközeli helyen szeretnének élni. Befektetési célra is tökéletes, mert ritkán van eladó ingatlan a faluban.
Ebben az építési telekben rengeteg potenciál van, ugyanis egy maximálisan rendezett és tiszta zsákfalu zsákutcájának az utolsó háza után található, mondhatni ez egy egyedi ajánlat. A közművek közül a csatorna a telken, víz, gáz és villany az utcában található.
Iliny az maga a nyugalom szigete a Cserhát szívében, átmenő forgalom nincs. A lakosok száma 150 fő, akik nagyon barátságosak és segítőkészek.
Ez a gyönyörű falu Nógrád vármegyében található Balassagyarmattól 12 km-re, Budapesttől pedig 90 km-re. Munka- és bevásárlási lehetőség számos változatát megtalálhatjuk Balassagyarmaton. Természeti adottságok szempontjából igen kedvező a fekvése, hegyek, dombok és erdő veszi körül, túraútvonalak vezetnek át a településen, a Nyírjesi tavak, illetve a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark 15 km-re helyezkednek el a falutól, a Tábi tó mindössze 3 km.
Ha lát benne a fantáziát, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Iliny, Nógrád megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 600
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch