Bezárás

3. kerület, Aranyhegy

Kiadó lakóövezeti telek
A hirdető nem töltött fel fotókat
Telekterület 100 m²
Ár havonta 19 900 Ft
  • Térkép
Kendi Zsolt
06 20 910 ···

Kiadó lakóövezeti telek

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Óbudán a 10-es, a Bécsi és a Szentendre út között lakóövezetben több, különböző méretű és elhelyezkedésű, igény szerint változtatható méretű (100-tól - 3000 nm-ig) közműves és összközműves telkek, telekrészek, szabad területek kiadóak, bérbeadóak, egyesek akár kis házzal, felépítménnyel is.

Ne keressen tovább amennyiben lakóautó, lakókocsi, mobilház elhelyezéséhez keres ideális helyet, csupán 90 méterre a buszmegállótól.

Vannak még telephelyek, bemutató telepek, lerakat, építőanyag kereskedés létesítésére, kerítések, kerítéselemek tárolására, értékesítésére, konténeres, illetve egyéb normál célú tárolásra.

Elképzelés szerint alkalmas lehet kertészeti áruda, növények vagy kennelek, kutyák és egyéb állatok gondos tartására.

Igény esetén lehetőség van motorok, autók, buszok, munkagépek, quadok, crossmotorok, utánfutók, hajók, jetski-k és motorcsónakok elhelyezésére valamint igény és megegyezés szerinti akár őrzést is tudunk biztosítani - ami lehet személyes jelenlét és/vagy őrkutyás őrzés biztosítása.

A telkek csak egyeztetett tevékenységre kiadók.
Kölcsönösen kedvező feltételekkel esetén akár vállalkozáshoz is társulnának üzleti partnerként.
Az ingatlan tulajdonosai nyitottak és rugalmasak egyéb megoldásokra is, ezért amennyiben az Ön(ök) ajánlata ezektől eltérő, kérem azt is tudassa velem. Minden bizonnyal van, vagy találunk rá megoldást. Várjuk az ajánlatokat.
Amennyiben más méretű vagy árfekvésű telekre, telephelyre van szüksége, kérem nézze meg a többi bérbeadó ajánlatomat! Tekintse meg a képeket és további információért nyugodtan hívjon.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 910 ···
Üzenetet küldök