Bezárás

3. kerület, Óbudai lakótelep

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 365 m²
Min. bérelhető 235 m²
4 562 € 1 666 635 Ft
  • Térkép
KARA GROUP
06 70 637 ···
 

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet 2
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Bútorozott nem
Min. bérleti idő 3 év
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 235 m²
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára 95 €/hó
A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 12.5-13.5 €
Üzemeltetési díj: 1146 HUF
Parkoló bérleti díj: 95 €
Legkisebb bérelhető egység: 235 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A Flórián Udvar iroda- es parkolóház 10.300 m2 prémium kategóriás iroda területet kínál Óbuda központjában, a Flórián téren. A Magyar Királyi Dohánygyár egykori épülete, illetve a hozza kapcsolódó épületegyüttes 2008 júniusában került átadásra. Az igény szerint kialakítható, természetes fénnyel megvilágított irodahelyiségekben nyitható ablakok és kártyás beléptető rendszer szolgálja a bérlők elégedettséget.

Az irodaház szolgáltatásaiként egy 233 férőhelyes parkolóház, kerti teraszos belső étterem és kávézó, valamint egy közel 2.000 m2-es parkosított belső udvar került kialakításra. Az iroda épület mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel és kerékpárral is kitűnően megközelíthető.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 637 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?