Bezárás

3. kerület, Csillaghegy

Kiadó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 150 m²
Telekterület 1 m²
Ár havonta 394 300 Ft
  • Térkép
Nagy Lajos
06 70 388 ···
Otthon Centrum - Sunpalace I.
Üzenetet küldök

Kiadó egyéb ipari ingatlan

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Csillaghegy legforgalmasabb utcájában sarki üzletház tetőtéri részének leválasztott 150 m2-es nyugati része hosszútávra kiadó. Az épület mindkét útról jól látható, könnyen megközelíthető. A földszinti részen van bankfiók, posta és nyomtatvány nagykereskedés is, ennek köszönhetően nagy az ügyfélforgalom.
Ehhez a 150 m2-es tetőtéri részhez külön lépcső vezet illetve egy panoráma lift és egy 8 személy kapacitású lift is rendelkezésre áll. A fűtés és a klímaberendezés központi, átalánydíjas elszámolással. Közüzemi díjak költségeinek a fedezésére a fizetendő közös költség 6 EUR/hó/m2.
Igény esetén további helyiségek is bérelhetők az emeleten, a pincében ill. az épület előtt van egy 200 m2-es bemutató célú terület.
Az épület mögötti bekerített területre teherautóval is be lehet állni és innen közvetlenül is be lehet menni az épületbe. A parkolás ingyenes az épület előtt ill. a mellékutcában. Az épülettel szemben is van egy kisebb ügyfélparkoló.
Kiválóan alkalmas lehet cégközpontnak, irodának, bemutatóteremnek, üzletnek, fitness -, egészségügyi - és sport központnak

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 388 ···
Üzenetet küldök