Bezárás

3. kerület, Lajos utca 94.

Kiadó teremgarázs hely
Alapterület 12 m²
Ár havonta 22 000 Ft
  • Térkép
06 70 299 ···
Üzenetet küldök

Kiadó teremgarázs hely

Ingatlan állapota nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Parkolóhelyek száma nincs megadva
Az óbudai AMFI házban (Kolosy tér közelében) emelőszerkezetes garázs bal alsó beállóhely hosszútávra kiadó.

A környéken 265 és 350Ft-ért lehet parkolni, tehát minden hónap 7. és 9. hétköznapja után már bőven megéri inkább ezt a garázst kibérelni 22 000 Ft-ért. (Az ár már tartalmazza a közös költséget is)

Nem a forgalmas Pacsirtamező útról, hanem a jóval nyugodtabb, mégis széles Lajos utcáról nyílik a bejárat. A forgalom kétirányú, így bárhonnan könnyen megközelíthető. A garázsba vezető bejárat előtt tágas beálló biztosítja a kényelmes ráfordulást, így a beléptető leolvasójának eléréséhez sem kell nyújtózkodni. A házban biztonsági szolgálat működik. A leolvasóhoz egy kis kulcstartóhoz hasonló tokent kell odatartani, mely automatikusan nyitja a lejáratot. A lejárat egy szinttel van az utcaszint alatt. (-1 szint)

Itt két kanyar után már a saját tálcánk vár. A tálcával szemben nincsen másik autó, viszont bőven van hely, így biztosan lesz elég hely, ha valaki forgolódni szeretne. Ráadásul csak egyetlen tálca van a fal és ezen tálca között, így gyakorlatilag nulla forgalomra lehet számítani kiállásnál.
A tálcát egy mellette a falra szerelt kulcsba behelyezett és elfordított kulccsal lehet mozgatni. (Emelni, vagy süllyeszteni). Attól nem kell félni, hogy az autó esetleg rágurul a falra, mert a tálcán van egy akadály, amin az autó kereke megakad, mielőtt túl közel kerülnénk a falhoz.
Szemből és tolatva is be lehet állni. A tolatás előnye, hogy még több hely van a sofőr számára a kiszállásnál. (Persze ekkor beállás előtt kell kipakolni a csomagtartót)

A kiállás sem bonyolult, tekintve, hogy a kijárathoz a negyedik legközelebb lévő tálcáról van szó, így nem kell még százmétereket bolyongani a mélygarázsban, ha az ember például csak egy percre kell, hogy beálljon, aztán már megy is tovább.

Egy 2007-esToyota Prius-szal teszteltem a beállást. Ennek méretei: 4,45m hosszú és 1,72m széles.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 299 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?