III. kerület, Huszti út Utcai bejáratos üzlethelyiség bérleti joga átadó
Alapterület 100 m2
Azonosító: 33257738
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 260
Utcai bejáratos üzlethelyiség bérleti joga átadó
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Bérleti jog eladó céggel együtt!

Jelenleg kerékpárüzletként üzemelő, raktárkészlettel rendelkező cég eladó, mely cég bérli ezt az ingatlant rendkívül kedvező havi bérleti díjért. A bérleti szerződés 5 évre szól, melyből 2 év telt el, így jelenleg fixen 3 évig, majd utána újabb 5 évre lesz lehetőség a hosszabbításra (5 évente lehet hosszabbítani a szerződést, nem fogják visszavenni az ingatlant a cégtől).

A képeken látható berendezés és raktárkészlet is az eladás tárgyát képezi, benne van az árban! Az aktuális készlettel kapcsolatban egyeztetés szükséges.

Az üzlet kialakított ügyfélkörrel rendelkezik, így megvan az alap, ha valaki folytatni szeretné a tevékenységet, de akkor is megéri a vásárlás, ha teljesen más tevékenység zajlik majd a helyiségben (vagy akár csak raktárnak használva), mivel nagyon kedvező a bérleti díj.

A cég jelenleg nem rendelkezik a tulajdonoson kívül munkavállalóval, így a jelen tevékenység folytatásához szükség van munkavállaló(k)ra vagy az új tulajdonos munkájára.

Nagyobb átalakítási munkák költségét utólag kifizeti a tulajdonos a számla ellenében (a bérleti díjakból kerül levonásra).

Csak raktárnak használva is ideális az alacsony bérleti díj miatt. A helyiséget távfűtéssel lehet fűteni, így a rezsi sem jelent komoly költséget. A lámpák mindegyike A++ besorolású led izzóval üzemel.

Tovább olvasom expand_more
Térkép III. kerület, Huszti út
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 260
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch