III. kerület, Tamás utca

Eladó lakóövezeti telek
III. kerület, Tamás utca
Telekterület
932 m²
Azonosító: 32597394
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
20%
Szintterületi mutató
0.4
Bruttó szintterület
372.8
Villany
van
Víz
van
Gáz
nincs megadva
Csatorna
van

Leírás

Körben panorámás építési telek a 3.kerület tetején, közvetlen az erdő tallkozásánál eladó. Nincs még egy ilyen panoráma a Fővárosban! Csend és friss levegő, exkluziv környezetben.
Csillaghegy felett, a Tamás utca legtetején található, kivételes panorámával, a Róka-hegy gyöngyszeme. Ez az egyetlen igazán panorámás közművesített telek maradt a környéken, körülötte igényes főként új építésű családi házak találhatók. Beépítése 15/20%, vagyis a hatályos jogszabályok szerint egyszerű bejelentéssel egy 300m2 -es önálló csaladi ház vagy 2-3 lakásos társasház/ikerhaz építhető. Vázlet tervekkel együtt eladó,
125 000 000 Ft+ÁFA áron. Mivel közvetlen a tulajdonos cégtől eladó, kismértékben alku képes lehet. Befektetőknek, vagy saját maguknak építési telket keresőknek kiváló választás.
Épitmeny magassag maximum 7m lehet, terepszint feletti beépíthetőség: 15/20%, terepszint alatti beépithetőség: 25%, Szintterületi m.:0,4. A telekre besorolás szerint 2 házat, illtve maximum 5 lakást lehet építeni. A telek kb.20m utcafronti szélességű és kb.47m hosszu téglalap alakú. Érdemes megtekinteni és kalkulálni vele, keresett a környék. Várjuk szíves érdeklődésüket!
További ingatlanos megkeresést nem kérünk!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély