III. kerület, Nánási út 2.

Eladó tégla lakás
III. kerület, Nánási út 2.
Alapterület
89 m²
Szobák
3 + 1 fél
Közvetítői azonosító: COM 014698
Azonosító: 32483202
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tégla lakás

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001 és 2010 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
földszint
Épület szintjei
3
Lift
nincs megadva
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Fűtés
elektromos
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Tájolás
nyugat
Kilátás
udvari
Erkély mérete
nincs megadva
Kertkapcsolatos
igen
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
utca, közterület - ingyenes

Leírás

(Jelen lakáson kívül, ugyan itt, további három azonos állapotú lakást is meg tudok mutatni Dunára néző terasszal.)

Budapest, Római parton, a Nánási u. 2. szám alatt eladó ez a kifejezetten kellemes környezetben elhelyezkedő 89 m²-es, földszinti tégla lakás. Az ingatlan lombos-fás környezetben található 30 méterre a Duna-parttól. A Római-part és az ingatlan teljes környezete olyan atmoszférát biztosít az itt lakóknak, amely már ritkaság számba tartozik.

Az egész lakópark maximálisan biztonságos, 24 órás portaszolgálattal, beengedő kapuval, saját játszótérrel, medencével és gyermek pancsolóval rendelkezik. A parkosított környezet, az épületek tudatos elrendezése és a hely nyugalma teszi rendkívül egyedülálló választássá ezt az ingatlant.

A lakótér egy nagy nappaliból és két hálószobából, egy gardrób szobából, egy fürdőszobából és egy külön mellékhelyiségből áll. A nappali és a hálószoba között még nem került beépítésre egy gipszkarton válaszfal, de ez kérésre kivitelezhető. Előny, hogy nincs közvetlen szomszéd, így nyugalmasabb a lakótér. A lakás földszinti és az ablakok a parkra néznek. A teljes lakótérben padlófűtés lett kialakítva elektromos kazánnal. Gáz nincs bevezetve, minden elektromos energiával működik.

Opcionálisan udvari autóbeálló is vásárolható a lakáshoz, ez további egyeztetés és igény kérdése.

A Duna közelsége, a medencés, játszóteres, parkosított udvar, a könnyű bejutás a városba teszi ezt a lakást egy igen szerethető egységgé, ahol gondtalanul folytathatja az életét a leendő tulajdonos.

Az ingatlan tehermentes és azonnal megvásárolható.

(Jelen lakáson kívül, ugyan itt, további három azonos állapotú lakást is meg tudok mutatni Dunára néző terasszal.)

Megtekinteni időpont egyeztetéssel lehetséges, hívjon, akár hétvégén is!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.) \n On the Roman Beach (Római Part) in Budapest, under Nánási utca 2 we offer for sale this 89-square-meter, ground-floor, brick flat located in an especially pleasant environment. The property is surrounded by a wooded green district 30 meters from the Danube. The entire environment of the Roman Beach and the real estate provides such an atmosphere for its residents that is very rare today.

The whole housing complex is ultimately safe with a 24-hour reception service, an access gate, its own playground, a pool for adults and a paddling pool for kids. The green spaces, the conscious arrangement of the buildings and the quietness of the place makes this property a really unique choice.

The living space consists of a big living room, two bedrooms, a wardrobe, a bathroom and a separate toilet. Among the advantages we need to mention that there is no direct neighbour this making the living space even more quiet. The flat is located on the ground floor and its windows face the park. There is floor heating installed under the entire living space running on an electric boiler. Gas is not installed, everything runs on electric energy.

Optionally, a courtyard carport can also be purchased to the flat, this needs further consultation and is a matter of demand.

The proximity of the Danube, the green courtyard equipped with a playground and the easy access to the city make this flat a really lovable unit where its future owner can live their life carelessly.

The property is free of any encumbrance and can be purchased immediately.

It can be viewed by setting up an appointment. Call me, even at weekends.
A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel