Bezárás

3. kerület, Nyereg út

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 98 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
06 30 313 ···
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota újszerű
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 2
Lift nincs megadva
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás délkelet
Kilátás panorámás
Erkély 11 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nincs megadva
Parkolás önálló garázs - megvásárolható
Parkolóhely ára 5 M Ft
ELHELYEZKEDÉS

Az ingatlan a II. és a III. kerület határán, a Pálvölgyi-cseppkőbarlang fölött épült, 14 villaházból álló Flóra / Nyereg utcai lakópark egyik 4 lakásos épületében található. A lakóparkot közvetlenül a mátyáshegyi és a remetehegyi erdő öleli körbe, így levegője a kiterjedt zöldterületnek, valamint a szmoghatár fölötti, magaslati elhelyezkedésnek köszönhetően mindig tiszta. Megközelítése gépkocsival két irányból is (a Szépvölgyi út, illetve a Remetehegyi út felől), tömegközlekedéssel pedig a 65-ös és a 165-ös busszal lehetséges, melyek Nyereg úti, illetve Remetehegyi úti megállói egyaránt gyorsan elérhetők.

BELSŐ ELRENDEZÉS

Szobák:
A lakás mindhárom lakószobája külön nyíló, világos, tágas (a nappali bruttó 25 m², a két háló pedig egyformán bruttó 21 - 21 m²) és arányaiból adódóan jól bútorozható. A 13 m² alapterületű étkező jelenleg az előszobával egy légteret képez, de önálló szobaként történő leválasztása is gond nélkül megoldható. (A csatolt alaprajz is ezt a verziót mutatja; a válaszfal elhagyását az építkezés során kérte a tulajdonos.)

Fürdőszobák:
A nagyobbik, közel 10 m²-es, kertre néző ablakos fürdőszobában a fürdőkád mellett zuhanykabin és bidé is helyet kapott. A másik fürdő jelenleg vendégmosdóként és mosóhelyiségként funkcionál, de igény esetén egy zuhanykabin ez utóbbiban is könnyen elhelyezhető. (A csatolt alaprajz is ezt a verziót mutatja; a zuhany elhagyását az építkezés során kérte a tulajdonos.)

Teraszok:
A lakótérhez két terasz is kapcsolódik: a Duna felé néző terasz az étkezőből nyílik, a remetehegyi erdő felé néző terasz pedig a nappaliból és az egyik hálóból is megközelíthető. A teraszok 11,4 m²-es területe a lakószint bruttó 112 (nettó 98) m²-es területébe nem számít bele.

Tárolóhelyiség:
Konyhából nyíló külön kamra.

Benapozottság, panoráma:
A lakás a teljes lakószintet elfoglalja, így közvetlen szintszomszédja nincs, ablakai pedig valamennyi égtáj felé nyílnak, ami minden évszakban teljes körbenapozottságot biztosít. A Dunát és a Margitszigetet is felölelő körpanorámája egyedülálló; tiszta időben a gödöllői dombvidék is látszik, valamint távolabb a Cserhát és a Mátra vonulatai is kivehetők.

GARÁZS

A lakáshoz az épület alatti teremgarázsban egy 14 m² alapterületű beálló is tartozik. Ennek 5 millió Ft-os vételárát a lakás ára nem tartalmazza. A külön HRSZ-el rendelkező beálló a szomszédos beállótól oldalfallal elválasztott és saját automata kapuval felszerelt, így teljesen zárható; jogi értelemben önálló ingatlanként, használatát tekintve pedig teljesen önálló garázsként funkcionál.

KÖZÖS KÖLTSÉG, ÜZEMELTETÉS

A közös költség a lakás esetében havonta 26.460 Ft, a garázs esetében pedig 560 Ft, és az egyes épületek közötti parkosított területek kertész vállalkozó általi gondozását, továbbá a valamennyi közlekedőútra kiterjedő téli síkosságmentesítést is tartalmazza. A közös képviselet munkáját 3 tagú Számvizsgáló Bizottság is segíti.

A lakás a garázstól függetlenül is megvásárolható, ugyanakkor a garázs külön nem eladó.

INGATLANKÖZVETÍTŐK SEGÍTSÉGÉT MÉG KONKRÉT VEVŐK ESERTÉBEN SEM KÉRJÜK.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 313 ···
Üzenetet küldök