III. kerület, Óbuda-Óváros

Eladó egyéb iroda
III. kerület, Óbuda-Óváros
Alapterület
1816 m²
Azonosító: 32367262
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
4
Légkondicionáló
van
Üzemeltetési díj
1 E Ft/hó
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló - bérelhető
Parkolóhely ára
20 000 Ft/hó

Leírás

FREKVENTÁLT HELYEN, számos rendeltetési célnak megfelelő IRODAHÁZ!
3. kerületben frekventált helyen, a kerület egyik nagy forgalmat bonyolító útjának közelében, 3918 nm-es telken eladóvá vált egy jó állapotú, karbantartott 1816 nm alapterületű irodaházat, mely jelenlegi rendeltetésétől függetlenül számos célra alkalmas (üzletház, egészségügyi intézmény, oktatási intézmény stb…) Az épület 1989-ben épült, 2006-ban a belső rész részleges felújításon esett át.

Közvetlen környezetében többszintes társasházak, kereskedelmi- és szolgáltató egyszégek, közintézmények találhatók. A bekerített, utcákkal határolt, zárt saját területtel, kerttel rendelkező irodaépület 4 bejárattal rendelkezik ebből kettő személybejáró, kettő pedig gépkocsi bejáró. Az ingatlanhoz 28 db felszíni parkolóhely tartozik a telken belül, de az ingatlan előtt, az utcákon is jól lehet lehet parkolni.


Az épület négy szintes (pince+földszint+1.emelet+tetőtér). A pincében a gépészeti és tárolóhelyiségek vannak, a többi szinten irodák kerültek kialakításra. A földszinten kapott helyet a központi recepció és az előcsarnok. Az irodák flexibilisen alakíthatók a bérlők igényeinek megfelelően. Az irodaegységek klimatizáltak. Az épületben 24 órás biztonsági szolgálat, térfigyelő rendszer, beléptető rendszer üzemel.

Infrastuktúrális ellátotssága és tömegközlekedési kapcsolatai kiválóak, autóval, tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel