III. kerület, Testvérhegy

Eladó családi ház
III. kerület, Testvérhegy
Alapterület
149 m²
Telekterület
1060 m²
Szobák
5
Közvetítői azonosító: COM 1033
Azonosító: 32447883
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Légrádi György Attila
Referens összes hirdetése
LÉGRÁDI IngatlanCentrum
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950 előtt
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko), cserépkályha
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépíthető
Pince
van
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Örökpanorámával Testvérhegy hegyoldalról polgári jellegű körbejárható családi ház azonnali birtokba vételi lehetőséggel eladó!

- téglalap alakú 20 x 53 méteres enyhén lankás telek
- eldugott, rendkívül csendes, de könnyen megközelíthető kis utcában
- összközműves telek, ásott kúttal, két kerti csappal, széles utcafronttal
- előkertben parkolási lehetőség akár 4 autó számára, ebből kettő fedett helyen, a ház előtt könnyű parkolás további autók részére, nincs szembe szomszéd

Az ingatlan tehermentes, két tulajdonosa van, székhely nincs bejegyezve.

Az épület eredetileg földszintes elrendezésű 122 nm hasznos alapterülettel, majd 2006-ban a jelenlegi tulajdonosa végzett felújítást és átalakítást, mely során az egyik hálóból lépcsőn keresztül közelíthető meg egy 27 nm-es emeleti élettér, ahonnan nyílik terasz az örökpanoráma felé.

Méretek:
A földszinti alapterület: 122 nm
A hozzáépítés emeleti területe: 27 nm, összesen 149 nm lakható terület
A hozzáépített emeleti szoba mellől nyílik egy padlástér, amely jelenleg 31 nm pakolható teret kínál, az esetleges tető megemelése után kb 50 nm-nyi kialakítható élettér állhat rendelkezésre.
A pince, mely 80 cm-rel van csupán a jelenlegi földszint vonala alatt, az épület mögötti hátsó rész tereprendezését követően válhat földszintté is, három helyiségből áll, felújítást követően lakható része lehet az ingatlannak. A telek hátsó traktusában áll egy felújítandó 25 nm-es téglaépület, akár nyári laknak, nyári konyhának, medence gépészetnek, tárolónak is funkcionálhat felújítást követően.

A földszinti terasz területe: 15 nm
Az emeleti terasz területe: 13,5 nm, mindkét terasz panorámás

A körbejárható családi ház a ’40-es években épült, kisméretű és nagyméretű (B30-as) tégla falazattal, polgári jelleggel, külön konyha étkezővel, hallal, nappalival és hálószobákkal. Az egyik hálóból terasz nyílik a kert irányába, kilátással a panoráma felé.

A 2006-ban történt felújítás:
Külső homlokzaton 10 cm Dryvit szigetelés, az emelet ráépítés, emeleti terasz kialakítás, új cserépfedés, új nyílászárók a Magyarországon elérhető legnívósabb Jankó fa ablakok dupla üvegezéssel. A nappaliban csiszolható eredeti tölgyfaparketta található. Az épület riasztóval kiépített. Modern kialakítású konyhabútor, beépített Elektrolux főzőlappal, elektromos sütővel és elszívóval.

Fűtés:
A pincerészen egy turbós Junkers kazán felel a fűtésért, a fenti fürdőben áll rendelkezésre villanybojler, meleg víz tárolására. Radiátorok adják le a hőt, egyenként thermofejjel a leadott hő helyiségenkénti változtatáshoz. A földszinti élettér közepén a hálók és a konyha irányába épített fatüzelésű cserépkályha használható. Külön kéménye van a kazánnak is és a cserépkályhának is.

Az utca, a csend, a kevés szomszéd és a telek adottságai páratlanok, a rajta álló ház pedig egy kiváló lehetőség átformálhatósága miatt és az esetleges felfrissítés, modernizálás után igazi otthonná varázsolható.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Légrádi György Attila
Referens összes hirdetése
LÉGRÁDI IngatlanCentrum
Iroda összes hirdetése