III. kerület, Gölöncsér utca

Eladó családi ház
III. kerület, Gölöncsér utca
Alapterület
375 m²
Telekterület
1272 m²
Szobák
5
Azonosító: 32358744
Lépj kapcsolatba a hirdetővel Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Tulajdonostól közvetlenül eladó egy 1272 m2-es telken álló, 375 nettó m2 alapterületű családi ház a Testvérhegyen, közvetlen panorámával a Hármashatárhegyre. Az utca egy „visszatérő” utca, a Testvérhegyi út alsó részéről indul és kb.500 méter múlva ugyancsak a Testvérhegyi útba torkollik, így az utca csendes, átmenő forgalom nincs. Az ingatlannal szemben, dél-nyugati irányban közvetlenül a Jablonka út alatti nagy ligetes zöldterület található. Az épület 1996-ban épült, 2014-ben teljesen felújításra került (külső-belső burkolatcsere, festés, tapétázás, homlokzati hőszigetelés, külső-belső nyílászárócsere, konyhabútor és gépek cseréje, stb.). Az épület háromszintes: pince, földszint, emelet.
Pinceszinten található egy kétállásos garázs, egy háztartási szoba, előtér, valamint egy fedett uszoda, 10 m x 3 m-es, 1,4 m mély, feszített víztükrű medencével. Az uszodatérben található egy szauna és egy zuhanyzó. Közvetlen külső kijárattal rendelkezik a dél-nyugatra néző kertrészbe.
A földszinten az előszobából indul a pinceszintre, illetve az emeletre vezető lépcső, innen nyílik az 75 m2 alapterületű nappali-étkező. Az előszobához tartozik még egy vendég mosdó-WC. Szintén az előszobából nyílik a földszinti szobaegység. A garderobe nyílik közvetlenül az előszobából, abból a hálószoba és a fürdőszoba. A hálószoba közvetlenül az étkezőből is megközelíthető. A nappalihoz egy nagyméretű, dél-nyugati tájolású terasz kapcsolódik, a hálószobához egy másik terasz, szintén dél-nyugati tájolással. Az étkezőhöz észak-nyugati irányban kapcsolódik egy terasz. Az étkezőből nyílik a teljesen felszerelt (mosogatógép, kerámialap, sütő, micro, elszívó, hűtő-fagyasztó) konyha.
Az emeleten az előtérből három hálószoba és egy fürdőszoba nyílik. Minden szobához tartozik egy erkély.
Az ingatlan előtt három férőhelyes vendégparkoló került kialakításra.
A kert dél-nyugati tájolású, három teraszra osztott, napos, 24 évvel ezelőtt parkosított terület, néhány különleges növénnyel (pl. mammutfenyő, dél-nyugati telekhatáron szilfa-fasor), automatikus öntözőrendszerrel. A legalsó szinten a részűbe rejtetten egy kerti tároló található. A középső szinten egy kb. 30 m2-es mesterséges tó is van. A kertben és a környező zöldterületeken számos állat figyelhető meg, főleg madarak, egerészölyv, szajkó, harkály, balkáni gerle, cinege, fecske, kacsa, kakukk, fácán, mellettük más kisállatok is, mókus, nyest, sün.
Az ingatlan két utcára nyílik; összközműves (víz, csatorna, gáz, elektromos, telekommunikáció), a dél-nyugati oldalon levő utcáról pedig további szennyvízbekötéssel rendelkezik.
Az épület hagyományos szerkezettel és anyagokkal épült, téglafalak, monolitvasbeton-födémek és -pillérek, fatetőszerkezet, betoncserépfedés. A homlokzati nyílászárók hőhídmentes, műanyag-nyílászárók, a nappali három nagy üvegfala hőhídmentes alumínium. A homlokzati falak a 2014-es felújításkor utólagosan hőszigetelésre, a homlokzati nyílászárók, a nappali kivételével, kicserélésre kerültek. A használati melegvíz és a fűtés számára egy 41 kW-os, atmoszferikus Wolf kazán van, 200 literes melegvíztartállyal. A földszint teljes egészében, valamint az uszoda padlófűtéses, az emelet radiátoros fűtésű. Az uszoda fűtését szintén a kazán biztosítja egy hőcserélőn keresztül. Az uszodagépészet automatikus szűrésű, fűtésű, tisztítású, automatikus a vegyszeradagolás is, BWT típusú, koracél szűrőtartállyal, a töltet 2019-ben üveghomokra került kicserélésre. Az medencetér a kerti kijáró ajtón, valamint 2 db nagy méretű motoros mozgatású tetőablakon keresztül természetes megvilágítással és szellőzéssel rendelkezik, valamint egy párátlanító berendezés is beépítésre került. A földszintet a nappaliban elhelyezett splitklíma hűti ki, az emeleten kiépítésre került a split klíma előkészítése, a vezetékezés elkészült. Az elektromos betáp 3x25 A. A hálózat rézvezetékes, szintenkénti elosztókkal, funkciónként több külön áramkörön (pl. klíma, kazán, párátlanító, szauna, vízgépészet, világítás, dugaljak, kerámialap, stb.). A garázsban kiépítésre került egy háromfázisú csatlakozótábla is. A lehajtó fűtött, az autós kertkapu és a garázskapu motoros mozgatású. Az egész épületre kiterjedő riasztóhálózat (mozgásérzékelők és törésérzékelő) van, távfelügyeleti átjelzéssel. A nappaliban, földszinti halóban és fürdőszobában, valamint az uszodában BangOlufsen hangosítás vezetékezése van kiépítve, a fürdőben és az uszodában beépített hangfalakkal.
Az ingatlan övezeti besorolása: Lke-2/SZ-N3. A jelenlegi beépítés, mind alapterület, mind építménymagasság tekintetében bővíthető.
Az ingatlan a szerződéskötés után rövid időn belül költözhető.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
Magánszemély
Magánszemély