II. kerület, Hidegkúti út 1.

Kiadó étterem, vendéglő
II. kerület, Hidegkúti út 1.
Ár havonta
300 ezer Ft
Alapterület
16 m²
Azonosító: 32349452
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
nincs megadva
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
nincs megadva

Leírás

Gyros büfé bérleti jog és teljes berendezéssel átadás vagy komplett cég eladás.

A büfé a HÜVI szolgáltató házban található a hűvösvölgyi BKV végállomástól 50 méterre, illetve a LIDL-lel szemben. 2020 év végén kialakított 2. emelti “Food Court” 4 vendéglátó egysége közül az egyik.

A büfét a pandémia idején indítottuk, ügyfélköre gyarapszik. Az épületben különböző szolgáltatások, többek között posta, DM és egy hamarosan nyíló Kormányablak is található.

A vendégek egy belső, 52 fő leültetésére alkalmas “Food Court” helyiségben az emeleten található kínai, magyaros és szendvicses büfékkel osztozik, valamint egy külső terasz is rendelkezésre áll kb. 25 fő befogadóképességgel.

A büfé 16 nm alapterületű, egy kiszolgáló “látványkonyha” illetve egy belső előkészítő térrel rendelkezik. A belső előkészítő térben egy zöldség előkészítő tér, hűtőgépek, fekete mosogató, valamint szekrény található. A vendégtérből jól látható fa burkolattal ellátott pultok, gyros készítéshez szükséges gépek valamint hűtőgépek és a kassza található.

Villany, gipszkarton falak, víz és kapcsolódó berendezések 2020 végén lettek kiépítve, konyha és villany terv alapján, így minden kapcsolódó engedély természetesen rendelkezésre áll.

Amennyiben magát a cég érdekli, úgy kapcsolódik ehhez egy kiváló értékeléssel rendelkező NetPincér oldal és szerződés, valamint Facebook oldal és Google maps-en jelölt, ugyancsak kiváló értékeléssel rendelkező oldal.

Amennyiben érdeklődését felkeltette, kérem keressen bizalommal
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély