Bezárás

2. kerület, Országút

Kiadó étterem, vendéglő...
Alapterület 175 m²
Ár havonta 800 000 Ft
  • Térkép
Roszevák Zsuzsanna
06 30 855 ···

Kiadó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
A II. ker-ben, a Millenáris Park, Mammut Bevásárló Központ közelében, az új Széllkapu Park közvetlen szomszédságában hosszútávra kiadó egy belső kétszintes, közvetlen utcai bejárattal rendelkező, összesen 175 nm-es, felújított ingatlan.

Az ingatlan nemcsak IRODÁNAK, vagy ÜZLETHELYISÉGNEK kiváló, hanem adottságai és kitűnő lokációja miatt KÁVÉZÓNAK, HIDEG- vagy MELEGKONYHÁS ÉTTEREMNEK is átalakítható, de akár privát klubnak is hasznosítható.
Az ingatlan előtt a járdán néhány asztallal TERASZ is kialakítható.

A felújítás és átépítés során a belsőépítész-tervező a régi meglévő épületszerkezeteket és berendezéseket nagyszerűen kombinálta az új, mai igényeknek megfelelő, nívós építészeti megoldásokkal: okos rendszer, teljes riasztó és kamerarendszer 17 kamerával, légtechnika, biokandallók, stb.,

A földszinten az utcáról belépve egy recepcióval kialakított fogadótérbe lépünk, innen nyílik egy tárgyaló-üzlethelyiség. Az irodai épületrészben elkülönül egy úgynevezett intim zóna, amelyben egy szoba, ill. egy kis fürdőszoba került kialakításra.
A földszinti iroda-üzlethelyiségből egy csigalépcső vezet le az alagsori bemutatótermekbe. A földszint padozata parkettaburkolat kombinálva áttört födémmel, melynek födémáttöréseit polikarbonát teherbíró átvilágító szerkezet fedi, mely egyedi hangulatot kölcsönöz az alagsori helyiségeknek.
A négy bemutatóteremhez - melyek összenyithatóak, illetve elválaszthatóak – tartozik egy közlekedő, valamint WC-mosdó vizesblokk. Az alagsorban a felújítás során a régi burkolatot felbontották, az épületgépészeti-, épületvillamossági berendezéseket felújították, majd a padozatra a szigetelések és betonrétegek fölé műgyanta kopásálló padlóburkolat került.

A földszinten található helyiségek, összesen: 72.52 nm:
iroda-üzlethelyiség 25,30 nm
tárgyaló-üzlethelyiség 30,95 nm
előtér 2,70 nm
wc. helyiség 1,16m2
szoba-iroda 6,58 nm
fürdőszoba 6,36 nm

alagsorban található helyiségek, összesen: 102 nm:
bemutatóterem 45 nm
bemutatóterem 10,09 nm
bemutatóterem: 30,41 nm
közlekedő 10,09 nm
WC 1,19 nm
fürdőszoba 5,06 nm

Az ingatlanban új, fan-coil rendszer került kialakításra, illetve légtechnika, ami a ház tetőgerince fölé ér és onnan szívja be a friss levegőt.
A nyílászáró szerkezetek biztonsági üveggel kerültek beépítésre, a távműködésű redőnyszerkezetekkel együtt. Az alagsor természetes megvilágításához az angol aknákra is biztonsági üvegezésű nyílászárók kerültek.

Az ingatlan teljeskörűen berendezett stílbútorokkal, illetve bemutató polcokkal, TV-kkel, konyhával, irodabútorokkal. Az elsőosztályú anyagfelhasználás és felszereltség, elhelyezkedésbeli és megjelenésbeli adottsága alapján a környezetre igényes cégek számára biztosít magas presztízsű, kellemes munkakörnyezetet.

Bérleti díj: 800 ezer Ft+Áfa/hó

A felújítás során a társasházi közös tulajdonú udvaron elvégezték a térburkolást a régi burkolat elbontásával, vízelvezető rendszer és csúszásmentes burkolat kiépítésével, kerti bútorok elhelyezésével, és zöld növényzet telepítésével együtt. Így egy szép átrium kertet létesítettek, melyet a lakóközösség is használhat.

A Széllkapu Projekt idén került átadásra, ezáltal egy vadonatúj, esztétikus park és 500 férőhelyes parkolóház várja az ide látogatókat. A Széll Kálmán tér közelsége révén a város bármely pontja gyorsan és könnyedén elérhető tömegközlekedési eszközökkel és gépkocsival egyaránt.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 855 ···
Üzenetet küldök