Bezárás

2. kerület, Margit körút

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 32 m²
Ár 28,49 millió Ft
  • Térkép
Nagy Róbert
06 20 314 ···
     
Tipp Ingatlaniroda 3
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Emelet földszint
*****ELADÓ ÜZLETHELYISÉG A MARGIT KÖRÚTON!*****

Margit körút forgalmas részén, nagy üvegportálos, tágas eladótérrel rendelkező, 32 m2-s, széles körben kialakítható üzlethelyiség TULAJDONJOGA eladó.

Az üzlethelyiség, egy rendezett jó állapotú társasház aljában, a földszinten helyezkedik el, bejárata pedig az utcáról, közvetlenül a járdaszintről - akadálymentesen - megközelíthető.

A portálos üzlettér mögött, egy raktárhelyiség, teakonyha és a mellékhelyiség található. Állapota megkímélt/jónak mondható. Fűtését házközponti kazán látja el. A közös költség fűtéssel együtt 13.500 Ft/hó, víz kb. 2.000 Ft/hó (fogyasztástól függ), elektromos áram kb. 13.000 Ft/hó (fogyasztástól függ).

A bejárat fölött, egy viszonylag nagy méretű, homlokzati síkból kiálló, megvilágítható reklámtábla is el lett helyezve, az üzlet portálja fölötti "szalag" reklámfelület pedig, szintén jól látható reklámnak nyújt lehetőséget.

RAKODÁS ÉS ÁRUMOZGATÁS KÖNNYEN MEGOLDHATÓ!!!
AKÁR SZEMÉLYES ÁTVÉTELI PONTNAK IS TÖKÉLETES MEGOLDÁS!!!!!

Kiválóan alkalmas bármilyen üzleti tevékenységre, továbbá az Önkormányzat hozzájárulásával, akár terasz engedély is beszerezhető.

Az ingatlan per-, teher és igénymentes, akár azonnal birtokba vehető.

Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 314 ···
     
Üzenetet küldök