Bezárás

2. kerület, Pasaréti út

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 89 m²
Ár 89 millió Ft
  • Térkép
Keresztesi Péter
06 70 342 ···
 
Lotus House Buda
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Emelet 1
Légkondicionáló van
INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda II. kerületének frekventált részén, Pasaréten található az ingatlan. A környéken családi házak és kisebb lakóközösségű társasházak jellemzőek. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található az 56-os, 59-es és a 61-es villamosok, valamint az 5-ös, a 22-es, a 22A, a 91-es a 222-es, és a 291-es továbbá a 922-es és 956-os éjszakai autóbuszok. A Széll Kálmán tér 15 perc, ahonnan a 2-es metróval a Budapesti belváros könnyedén elérhető. eljuthatunk. A mindennapi bevásárlás a közeli City SPARA, a Budagyöngye vagy a MAMMUT bevásárlóközpontban intézhető.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős, földszint + 4 emeletes, 12 lakásos, Bauhaus jellegű társasház az 1930-as években épült. Lift nincs. Jelenleg a külső homlokzat és a belső lépcsőház közepes, teljesen rendezett állapotú, viszont megegyezés született arról, hogy a tetőtér beépítésre kerül, melynek keretein belül a ház is teljes körű felújításon fog átesni, mind műszakilag, mind esztétikailag.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A tulajdoni lapon 89 nm-es, a valóságban 81,2 nm + 8 nm erkélyes, 2015-ben teljes körű műszaki és esztétikai felújításon átesett, jelenleg fogorvosi rendelőként funkcionáló lakás a társasház 1. emeletén található, mely lift hiányában kizárólag lépcsőn közelíthető meg. A rendelő teljesen felszerelt, röntgennel ellátott, de könnyedén visszaalakítható, vagy igény esetén átalakítható. Az ingatlan, külföldre költözés miatt, jól bejáratott rendelőként (8.000 beteg), vagy üresen, lakásként is eladó.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 81,2 nm + 8 nm erkély
Belmagasság: 2,96 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkó kazán biztosítja. A lakás vízórás. Klíma van.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 43.000 Ft/hó, mely magában foglalja a felújítási alapot, a lépcsőház takarítást, a szemétdíjat, a lépcsőház közös villanyfogyasztását, a közös képviselet díját és a társasház biztosítást. Minden további fogyasztás (gáz, víz és villany), órával mérhető.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját, száraz, zárható tároló a pinceszinten.

PARKOLÁS:
Utcán, közterületen.

Ár lakásként: 89 MFt
Rendelőként az ár (teljes felszereléssel), megegyezés kérdése.

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 342 ···
 
Üzenetet küldök