Bezárás

2. kerület, II/A kerület – Pesthidegkút-Ófalu

Eladó lakásban iroda
Alapterület 106 m²
Szobák száma 4
Ár 79,9 millió Ft
  • Térkép
dr. Fauszt Péter
06 70 610 ···
Global Hungary
Üzenetet küldök

Eladó lakásban iroda

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Parkolóhelyek száma nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás önálló garázs - megvásárolható
Parkolóhely ára 5 M Ft
Budapest II. kerületben a Hidegkúti út mellett remek reklám és hirdetési felülettel, 106 nm-es ingatlan (tökéletesen szeparálható iroda/üzlet + lakásra), 190 nm kertkapcsolattal eladó.

Az ingatlan az elhelyezkedésének és elosztásának köszönhetően is egyaránt alkalmas lehet egy komplex ingatlan kialakítására.
Sokak számára az elmúlt egy év sok változást hozott az otthon-munka vonatkozásban.
Sokak kényszerültek az otthoni munkavégzésre, sokak otthonától távoli kis üzlete/bemutatóterme/irodája vált szükségtelenné, akár szívesen értékesítenék is és alakítanák ki a lakásukban az elkülönült “munkahelyet”.

Ez az ingatlan tökéletesen alkalmas erre:
- Ha fontos, illetve hasznos lehet a vállalkozás hirdetése, a társasház és kerítésének utcafronti felületén ez megoldható, a Solymár-Pilisvörösvár-Piliscsaba lokációban élők napi szinten mennek el az épület mellett.
- Az ingatlan közvetlen környezetében egész nap rendelkezésre állnak biztonságos és díjmentes parkolóhelyek.
- A lakás belső elrendezése révén tökéletesen leválasztható egy méretes “üzleti környezet”, ami alkalmas lehet irodának, bemutatóteremnek, ...

A 3 lakásos épület és a közös kertrészei is kifejezetten esztétikusak, a lakáshoz tartozó kertrész a társasházi előkertből és a lakásból egyaránt elérhető.

A lakáshoz a társasházhoz kapcsolódó garázs-soron egy 16 nm-es zárt garázs tartozik (igény szerint megvásárolható).

Az utcai bejárati szinten előszoba, tágas konyha-étkező, vendég wc és egy nagy méretű kamra (aminek egy részét a mellette lévő wc-hez csatolva egy zuhanyzós fürdőszoba alakítható ki), a félemeleti szinten kettő kertre néző, kellemes méretű, klimatizált hálószoba (az egyik erkély kapcsolattal) és egy fürdőszoba található.

A konyhából lefelé egy fél szinteltolással helyezkedik el a kertkapcsolatos nappali, amiből igény szerint kialakítható egy elszeparált munkaterület.

A könnyebb áttekinthetőség érdekében kérésre elküldöm a lakás 3D virtuális bejárás linkjét.

A kertkapcsolat közel 40nm térkövezett részt és további 150nm szépen rendezett zöldfelületet tartalmaz, kerti kivilágítással, kerti csappal, sütögetővel és ülőgarnitúrákkal.

A lakás fűtéséért a kertből nyíló tágas gépészeti és tárolóhelyiségben elhelyezett minőségi (Saunier Duval) gáz cirkó kazán felel, jó minőségű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre.

Az ingatlan igény szerint azonnal birtokba vehető.

Ingatlan CSERE és BESZÁMÍTÁS LEHETSÉGES (akár kisebb üzlet/iroda, vagy nagyobb értékű ingatlanra értékegyeztetéssel is).

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 610 ···
Üzenetet küldök