Bezárás

2. kerület, II/A kerület – Budaliget

Eladó egyéb iroda
Alapterület 81 m²
Ár 81,1 millió Ft
  • Térkép
Póta András
06 20 486 ···
Lotus House Buda
Üzenetet küldök

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - kötelező megvenni
Parkolóhely ára 4 M Ft
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, Budaligeten, családi házas, csendes övezetben épült. Autóval a Máriaremetei, és a Hidegkúti út használatával könnyen megközelíthető. Tömegközlekedők a BKK 157-es és 157A járatával utazhatnak a Hűvösvölgyi végállomásra, ahonnan számos busz és villamos járattal elérhetik Buda belvárosát. Az épülő háztól két megállóra van a francia iskola, és az iskolával szemben, még az idén átadásra kerülő új uszoda. Az infrastruktúra kiváló, közel van a Széphalom bevásárló központ, továbbá nagyobb bevásárlásainkat a STOP-SHOP üzlet központban intézhetjük.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes, téglaépítésű lapostetős társasházban 3 lakás és 2 iroda kerül kialakításra. A kapun történő bejutást intelligens kaputelefon-rendszer teszi lehetővé. A beléptetés a lakásokba egyetlen gomb megnyomásával történik majd. Az épület körül rendezett kertet hoznak létre, gyalogos járdákkal.

IRODA JELLEMZŐI:
A 67 nm-es, iroda az épület földszintjén kap majd helyet. A tervek szerint egy iroda, két tárgyaló helyiség, konyha, fürdő, és külön WC, valamint egy háztartási helyiség kerül kialakításra. Az irodában és a tárgyalókban parketta burkolat lesz, a közlekedőben, a konyhában és a vizes helyiségekben járólap kerül majd a padlóra. A sok ablaknak köszönhetően az ingatlan napsütéses, világos, az irodából óriási teraszra léphetünk ki, továbbá saját kert is tartozik az ingatlanhoz.

IRODA MÉRETEI:
Teljes méret: 67 nm + 28,7nm terasz
Kert: 161 nm
Belmagasság: 2,8 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtését, hűtését és meleg víz ellátását kiemelkedően gazdaságos levegő-víz hőszivattyús rendszer biztosítja. Minden fogyasztó egyedi mérővel van ellátva.

TÁROLÓ:
Minden lakáshoz tartozik egy 11 nm-es pinceszinti taroló helyiség a teremgarázsban.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik parkolóhely a teremgarázsban.

Irányár: 85,14 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 486 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?