II. kerület, II/A kerület - Remetekertváros

Eladó családi ház
II. kerület, II/A kerület - Remetekertváros
Ár
158 millió Ft
Alapterület
210 m²
Telekterület
1080 m²
Szobák
4 + 1 fél
Közvetítői azonosító: COM MIK 2379
Azonosító: 32559935
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (MIK Magyar Ingatlan Központ) összes hirdetéséhez
Bosnyák Zoltán
MIK Magyar Ingatlan Központ
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
gázkazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Budai elegancia, remetekertvárosi nyugalom!

Csendes utca gyér forgalommal, körbejárható háromszintes ház akár két külön lakrésszel, nagy kert rengeteg fával és cserjével, privát élettérrel.
Eladásra kínáljuk ezt a II. kerületi, 300 nöl-es telken elhelyezkedő családi házat, amely könnyedén belesimul a városrész villanegyedébe, miközben a külső szemlélők elől rejtve is marad, köszönhetően a jól átgondolt tervezésnek és nagyszerű elhelyezkedésnek, a körbeölelő, eltakaró természetnek.

A ház reprezentál, támogatja lakóinak polgári életét, alkotótevékenységét, miközben egyben marasztal is, megteremtve az ideális otthon-iroda együttes harmóniáját, és akár két generáció együttélését!

A ház középső szintjén, egy légtérben került kialakításra egy hatalmas nappali és egy szalon, avagy könyvtárszoba, valamint egy kis szintkülönbséggel az étkező. Innen nyílik üvegajtóval a konyha. Avatatlan szemek meg sem találják a szalonból nyíló, elegáns fürdőszobát. Két ajtón keresztül is kijuthatunk a remek panorámát adó erkélyre. A bejárathoz a kertből lépcső vezet fel egy tágas teraszra, amely ugyancsak helyet adhat a pihenésnek, meditációnak, vagy akár az ellenkezőjének, egy családi - baráti mini partinak.

A felső szinten, tulajdonképpen a tetőtérben kapott helyet az erkélyes hálószoba, mellette külön fürdőszoba, gardrób, és egy vendégháló.

Az alsó szint a ház legnagyobb alapterületű, és a legtöbb lehetőséget magában hordozó része. A terasz alatt egy különálló lakrész került kialakításra hangulatos, igen jó hatásfokú kandallóval, saját fürdővel, saját, külön udvari bejárattal. A szint több helyiséggel rendelkezik, úgymint sima tárolókkal, mosókonyhával, kazánházzal. A legnagyobb helyiség eredetileg garázsnak készült, később a mennyezetig csempézett konyhává került átalakításra. Visszaalakítása, vagy két helyiséggé való átépítése bármikor lehetséges.

Az 1 ház - 2 lakótér megvalósul, mivel az alsó szint külön is funkcionálhat, így egy család két külön generációja is megtalálhatja a közös és mégis önálló életterét.

A budapesti, II. kerületi ingatlanpiaci környezetben vizsgálva, a méreteket és lehetőségeket számba véve ennek az ingatlannak a forgalmi értéke 200 Millió Ft felett van. A felújítási, javítási igények figyelembe vételével került megállapításra a jelenlegi kínálati ára, amely 159 Millió Ft. A hirdetésben szereplő képekből is kitűnik, a lakók már összepakoltak, felkészültek a költözésre, így a ház nagyon rövid időn belül birtokba vehető.

Ha egy tágas, világos, szép otthont szeretne, mely hű a budai hagyományokhoz, és amelyet öröm belakni, benne a nyugalmat megtalálni, akkor ez az a ház, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (MIK Magyar Ingatlan Központ) összes hirdetéséhez
Bosnyák Zoltán
MIK Magyar Ingatlan Központ