Bezárás

2. kerület, II/A kerület – Pesthidegkút-Ófalu

Eladó családi ház
Alapterület 275 m²
Telekterület 1 132 m²
Szobák száma 9 + 1 fél
Ár 204 millió Ft
  • Térkép
Dr. Hannig Éva
06 70 773 ···
 
Lotus House Buda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko), megújuló energia
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
KÉTLAKÁSOS, felújított családi ház nagy kerttel!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Ófalu patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék. Jól megférnek benne egymás mellett a régi, hagyományos stílusú épületek az új építésű házakkal. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a HÜVI Szolgáltatóháznak és a Stop Shopnak köszönhetően. A környéken több színvonalas, mind alternatív, mind hagyományos tanrendű iskola, óvoda áll a családok rendelkezésére. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti – melyektől a házat rövid sétával érhetjük el. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk, de a közeli sportcentrum és a Klebelsberg Kúria programjai is remek kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak. Igazi élmény ezen a környéken élni!

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház az 1950-es évek elején épült és nemrégiben teljes egészében felújításra került. Az épület 2010-ben 15cm-es szigetelést kapott, majd 2012-ben a tetőszerkezet és a héjalás újult meg. Mivel két lakás került benne kialakításra, így a közművek is ennek megfelelően kerültek bevezetésre. A házhoz 1132nm nagyságú telek tartozik, mely parkosított, kiválóan alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra, baráti összejövetelekre. Folyamatos szépségéről öntözőrendszer gondoskodik. A telekre való bejutást távirányítású, illetőleg kóddal működtethető kapu biztosítja. A vendégek korszerű kaputelefonrendszert használhatnak. A kert alatt egy részen pince került megépítésre.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A házat akár két utcáról is megközelíthetjük. Az épület két lakása jelenleg egymástól független, külön bejárattal rendelkezik és belső átjárásra nincs lehetőség, de igény esetén megoldható. Mind a két lakás teljeskörű felújításon esett át 2009-ben, amelynek során cserére kerültek a csövek, vezetékek, burkolatok, új szaniterek és konyhák kerületek beépítésre, kialakult a lakások mostani belső elrendezése. Mind a két lakás áramellátását napelemes rendszer biztosítja, segíti. A fenti lakáshoz 11, az alsóhoz 21 panel tartozik, melyek a jelenlegi használat mellett fent teljesen, lent szinte teljesen elegendő áramot biztosítanak.
Az alsó lakásba belépve egy tágas előszoba fogad minket, amely egy légtérben van jelenleg az étkezős konyhával és a nappalival, de mégis jól elkülönül valamennyi helyiség. Az előszoba jobb oldalán nyílik a legkisebb szoba, majd a kamra, WC és a nagyobb fürdő. A bal oldalon a konyhát, illetve a nappalit érhetjük el. A bejárattal szemben lehet belépni eredetileg két szobába, jelenleg ezek összenyitásra kerültek, de az őket elválasztó fal gyorsan visszaépíthető. Az utolsó szoba mind innen, mind a nappaliból megközelíthető. A teraszra innen és a nappaliból képhetünk. A kisszoba használatát külön fürdő teszi kényelmesebbé.
A felső lakásba egy kis teraszról léphetünk az előtérbe, amely mögött az étkező, majd a nappali fogad minket. Az étkezőhöz kapcsolódik a tágas konyha, melynek használatát itt is kamra segíti. A legnagyobb szoba a nappaliból nyílik. Ezekből léphetünk a kényelmesen használható, nagyméretű teraszra. A következő szoba mind az előzőből, mind a közlekedőből elérhető. A közlekedőből még egy szoba, illetve a félszoba, valamint a WC és a fürdő megközelíthető.
Mind a két lakás barátságos, jól használható terekkel rendelkezik, napfényes. A ház megegyezés szerinti időpontban vehető birtokba. A kert hangulatát emeli a végében futó patak, illetve egy kialakított mesterséges tavacska is.

LAKÁSOK MÉRETEI:
Az alsó lakás hasznos alapterülete bő 137nm, amit növel a majd 40nm nagyságú terasz. A nappali 30,7nm, a szobák 18,1nm, 12,1nm és jelenleg 27nm nagyságúak, míg az étkezős konyha 18,4nm, az előszoba 16,7nm.
Belmagasság ezen a szinten 2,6m
A felső lakás hasznos alapterülete 123nm, amit a két, összesen bő 34nm nagyságú terasz növel. A nappali az étkezővel 27,3nm, a szobák 20,7nm, 18,1nm, 11,5nm, a félszoba 5nm nagyságú, míg a konyha 14nm.
Belmagasság ezen a szinten: 2,9m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Az alsó lakás fűtését mind cirkókazán, mind egy faelgázosító kazán biztosíthatja. A kamra kivételével a köves helyiségekben padlófűtés került kiépítésre. Az áramellátást napelemek segítik. Az állandó meleg vizet 1m3-es víztartály garantálja, melyre akár a felső lakás is ráköthető. Itt a meglévő redőnyök elektromos működtetésűek.
A felső lakásban kombi cirkókazán gondoskodik a fűtésről és a vízmelegítésről. Az áramellátást itt is napelemek biztosítják, segítik. Szükség szerint került az ablakokra szúnyogháló.
Mind a két lakásban kiépített a riasztórendszer is.

PARKOLÁS:
Parkolásra három autó számára garázsban van lehetőség, melyek külön épületben kaptak helyet. Ezen kívül kb. öt autó parkolására van lehetőség az udvarban burkolt felületen, de a ház előtti közterületen is kényelmes megállási lehetőség kínálkozik ingyenesen és biztonságosan.

KÖLTSÉGEK:
Az áramdíj fent szinte nulla a napelemeknek köszönhetően, lent minimális ráfizetési kötelezettség keletkezik jelenleg egy nagy család használata mellett. A gázszámla igény szerint alakul. Az alsó lakásban a faelgázosító kazán használata esetén gyakorlatilag nincs.


Irányára a háznak:204 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 773 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?