Bezárás

2. kerület, Káplár utca

Eladó önálló garázs
Alapterület 80 m²
Ár 43,9 millió Ft
  • Térkép
Nemeth Gábor
06 70 624 ···
Hillside Homes 2
Üzenetet küldök

Eladó önálló garázs

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 előtt
Parkolóhelyek száma 4
Megvételre kínálok a II.kerület egyik legjobb részén, közel a Millenáris parkhoz és a Széll Kálmán térhez egy 80 nm-es, jelenlegi elosztását tekintve 3 férőhelyes, de minimális átalakítás után 4 férőhelyessé alakítható önálló garázst.

AZ ÉPÜLET:

A garázs a Fillér utcai MÁV ház belső udvarában található. Bejárata a Pengő köz felől megközelíthető egy elektromosan záródó kapun keresztül. A ház körülményei rendezettek, lakóközössége tisztaság és rendszerető emberekből áll, ez látszik is a társasházba lépve.
Az épület bejárata kamerával megfigyelt, könnyen közlekedhető és elég széles ahhoz, hogy egy nagyobb terepjáró vagy kisbusz keresztül haladjon rajta.

MŰSZAKI:

A garázs állapota felújítandónak mondható, de jelenlegi állapotában is alkalmas 3 férőhelyes garázsnak, esetleg raktárnak. Adott a lehetőség a bent elhelyezkedő 3 oszlop eltávolítására és áthidaló gerendával való kiváltására, hiszen a felette elhelyezkedő udvar egy teljesen sík, terhektől mentes rész. Ez után 4 állásos garázsként használható.

Továbbá a csövek elhelyezkedésének köszönhetően kialakítható egy mellékhelyiség is a garázson belül, ami gondtalanabbá teheti a hétvégi szerelést, pakolást vagy autó mosást.

Belmagasság állmennyezet nélkül 3.5 M.

KÖLTSÉGEK:

A garázs után fizetendő közös költség 3.740 Ft.

AJÁNLÁS:

Ajánlom azoknak akik a környéken élnek vagy dolgoznak és megunták már a folytonos parkolóhely keresést és fizetést.
Továbbá azoknak akiknek egy nagyobb raktárra lenne szükségük egy közelben elhelyezkedő kereskedés miatt.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 624 ···
Üzenetet küldök