Bezárás

Ibafa, Arany János utca

Eladó családi ház
Alapterület 200 m²
Telekterület 4 800 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
06 30 729 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás nincs megadva
Ez a valaha régen gyönyörű tornácos ház Ibafa Arany János utcában található, átjáró forgalomtól mentes, gyönyörű kilátással eladóvá vált. A ház jelenleg lakatlan, adásvétel után azonnal birtokba vehető. A szobák az ilyen házakra jellemzően egymásból nyílnak, nagy terek és fény jellemzik. Három hálószoba van, egy hatalmas előszoba melyből nyílik a kamra és padlásfeljáró illetve a konyha ahonnan pedig nyílik külön fürdőszoba és WC.
A ház egy régi vályogépület, erősen felújítandó vagy bontandó. Víz, villany van, vezetékes gáz Ibafán nincsen, de palackos gáz bármior elérhető. A fűtést a többség fával oldja meg.
A telek hatalmas, közel 5000 nm, vannak melléképületek de valószínűleg lebontásra várnak. Van a telken pince is.
A telek hatalmas, sok lehetőséget rejt magában és a kilátás is pazar.
Ibafa Baranya megye egy pici gyöngyszeme, Szigetvártól 15 percre, Pécstől mintegy 45 percnyire. Túrista célpont a faluban található pipamúzaum révén illetve mivel túraútvonalak mellett helyezkedik el. A közelben van kisvasút, vár, vadászati lehetőség, halastavak és ökofalu is. Remek kirándulási, gombászási terület, erdőkkel, patakokkal átfűzve.
Az emberek többsége kisgazda, egyéni vállalkozó, nagyon összetartó közösség. A faluban laknak hollandok és belgák is, szeretik a csend és nyugalom miatt. Van a faluban bolt, kocsma, templom, orvosi rendelő; óvoda és iskola pedig a szomszédos településen.
A házat édesanyám árulja, csak komoly érdeklődők hívjanak. Köszönöm

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 729 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk