I. kerület, Márvány utca 16.

Kiadó irodahelyiség irodaházban
I. kerület, Márvány utca 16.
Ár havonta
636 ezer Ft
Alapterület
150 m²
Minimum bérelhető
150 m²
Azonosító: 32348994
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
AA
Irodaház kategóriája
B vagy B+
Emelet
3
Épület szintjei
6
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
24 hónap
Üzemeltetési díj
159 E Ft/hó
Min. bérelhető terület
150 m²
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
teremgarázs hely

Leírás

Tulajdonostól kiadó 3. emeleti 151,51 nm területű iroda a megújjúlt M16 irodaházban, számos parkolóval és irodaházon belüli bővülési lehetőséggel!

Az M16 Irodaház Buda szívében, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető.
Az épületet a Tulajdonos folyamatosan karban tartja – 2021 év elején egy jelentősebb beruházás keretein belül megújulnak a közösen használt területek, sor került az ingatlan teljes nyílászáró állomány cseréjére, illetve egy teljesen új hűtő/fűtő rendszer beépítésére is (2 csöves fan-coil). Az említett felújítási munkák között szerepel többek között a homlokzati hőszigetelés is.


A helyiségek jelen kialakítás mellett azonnal költözhetők, egyedi átalakítási igények esetén a kialakítási munkák kb 5 – 12 hetet vesznek igénybe. Az irodák világosak, ablakaik nyithatók. Jelenleg laminált burkolattal rendelkezik s az egyes szobák üvegbevilágítókat is tartalmaznak. A vizesblokkon senkivel sem kell osztozni, az irodatéren belül helyezkedik el – csak úgy mint a konyha. Albérleti lehtőség is adott a leendő bérlőink számára.

Bérleti díj: 12 Euro/m2
Üzemeltetési díj: 3 Euro/m2
Parkoló ár: 100 Euro/hó
Legkisebb bérelhető egység: 150 m2

Követve a legújabb trendeket a földszinten kialakításra kerülő társalgó rész alkalmas akár informálisabb meetingek megtartására, ehhez további kényelmi szolgáltatás az itt elérhető díjmentes wifi hálózat.

A közelben lévő MOM Park nyújtotta számos szolgáltatás az irodaházban dolgozók számára egyszerűen és gyorsan igénybe vehetők. Az üzleti ebédek lebonyolítására változatos és magas színvonalú éttermek (LeRoy, Paulaner, Piccolino) találhatók.
A közelben lévő egyéb üzemi éttermek között mindenki megtalálja a kedvére való opciót. További szolgáltatások a közelben: posta, gyógyszertár, bankfiókok, zöldséges-gyümölcsös, kormányablak, továbbá fitness termek és uszodák is gyalogtávon belül helyezkednek el.

Tömegközlekedés szempontjából kiváló az elhelyezkedés: 2-es Metró, 17-es és 61-es villamos, 105-ös és 16-os autóbusz megállói pár perces sétával elérhetők.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély