I. kerület, Pauler utca

Kiadó irodahelyiség irodaházban
I. kerület, Pauler utca
Ár havonta
2,81 ezer €
Alapterület
216 m²
Minimum bérelhető
40 m²
Közvetítői azonosító: COM PAI-1-1
Azonosító: 32181175
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
5
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
24 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
40 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
100 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 13 €
Üzemeltetési díj: 4.5 €
Parkoló bérleti díj: 100 €
Legkisebb bérelhető egység: 40 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

Az irodaház Budapest I. kerületében található Krisztinavárosban, a Vérmező szomszédságában. Az ingatlant új és történelmi épületek veszik körül, amelyek általában vegyes irodai és lakossági funkcióval rendelkeznek.

A földszinten vendéglátó egységek és üzletek találhatók. Az utcának kellemes hangulata van, a környék népszerű, a háztömböt parkok veszik körül két irányban. A budai vár és a Déli Pályaudvar a közelben található.

Az épület 2008-ban épült, 3 földszint + földszint + 3 emelet + tetőtér. Saroképület kis udvarral. Az irodaház bejárata a Pauler utcában található. Az irodai szinteket általában két részre osztják, mindegyik saját konyhával és vizesblokkal rendelkezik. A mélygarázsban összesen 39 parkolóhely található, ahova autó lifttel lehet eljutni.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel