Bezárás

1. kerület, Krisztinaváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 208 m²
Min. bérelhető 41 m²
2 475 € 887 387 Ft
  • Térkép
KARA GROUP
06 70 637 ···
 

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet 5
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Bútorozott nem
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 3 év
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 41 m²
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára 130 €/hó
A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 11.9 €
Üzemeltetési díj: 4.5 €
Parkoló bérleti díj: 130 €
Legkisebb bérelhető egység: 41 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

Irodák kiadók Budán, az I. kerület csendes részén, modern irodaházban.

Az irodaház a Mészáros utcában található, a Pálya utca közelében. Csendes helyen, Buda központjában helyezkedik el, autóval és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A közelben található a BAH csomópont, az M1/M7 autópálya, az M2 metró és a Déli pályaudvar, az irodaház a 17, 61-es villamosokkal és 105, 139, 140, 142 buszokkal érhető el.

Az irodaházhoz közelében számos étterem, sportolási lehetőség és egészségügyi szolgáltató található, könnyen elérhető a MOM Park és a Mammut Bevásárlóközpont, közvetlenül mellette pedig egy benzinkút van.

A Pálya Centerben exkluzív színvonalú fitness klub, hangulatos étterem-kávézó, nagy belső kert, mélygarázs, kerékpár tároló, raktárak állnak a bérlők rendelkezésére. Az 1999-ben épült irodaház déli tájolású, 6 emeletes, az irodák világosak, panorámásak. Az irodaházban 24 órás recepció, porta- és biztonsági szolgálat, valamint 2 lift is szolgálja a bérlők kényelmét.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 637 ···
 
Üzenetet küldök