Bezárás

1. kerület, Krisztinaváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 177 m²
Min. bérelhető 177 m²
3 540 € 1 275 568 Ft
  • Térkép
KARA GROUP
06 70 637 ···
 

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet földszint
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Bútorozott nem
Min. bérleti idő 5 év
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 177 m²
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára 130 €/hó
A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 20 €
Üzemeltetési díj: 1700 HUF
Parkoló bérleti díj: 130 €
Legkisebb bérelhető egység: 177 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A 2001-ben épült irodaház Bel-Buda frekventált részén a Krisztina körút és a Roham utca sarkán helyezkedik el. Az épület önálló bejárattal és recepcióval, valamint jó elosztású 1800 m2 A kategóriás irodaterülettel rendelkezik.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, gyógyszertár, bank, posta kávézó pár perc sétával elérhető. A belvárosból a Lánchídon és az Alagúton keresztül, Budáról a Déli Pályaudvar és a Széll Kálmán tér felől tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető. Az Autóval érkező bérlők és vendégek kényelmét az épület alatt található mélygarázs parkoló biztosítja.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 637 ···
 
Üzenetet küldök