I. kerület, Alagút utca

Kiadó egyéb iroda
I. kerület, Alagút utca
Ár havonta
250 ezer Ft
Alapterület
85 m²
Minimum bérelhető
85 m²
Közvetítői azonosító: COM T/04-85
Azonosító: 32156657
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Baczynski Eszter
Referens összes hirdetése
2 ker. Rózsadomb Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó egyéb iroda

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Légkondicionáló
nincs
Bútorozott
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
85 m²
Akadálymentesített
nem
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
nincs megadva

Leírás

I. kerület, Alagút utca 85 nm-es, 2 szobás FELÚJÍTOTT IRODA, üzlethelyiség KIADÓ.

Az I. kerületben, a Budavári Palota közelében, az Alagút utcában kiadó egy 85 nm-es, 2 szobás KITŰNŐ ADOTTSÁGOKKAL rendelkező iroda/üzlethelyiség. A neves tervezők által megálmodott négyszintes lakóépület 1876-ban épült, de a 2013-ban történt rekonstrukciónak, HOMLOKZATFELÚJÍTÁSNAK köszönhetően visszanyerte eredeti szépségét. A lakóépület jó állapotú, folyamatosan karbantartott, rendezett. Az ingatlan a tulajdoni lap szerint üzlethelyiség, de a TELJES ÁTALAKÍTÁSNAK, felújításnak köszönhetően lakássá/irodává átalakított. A négyszintes épület földszintjén található a KÜLÖN BEJÁRATÚ eladó vagy kiadó ingatlan. Az ingatlanban jelenleg iroda működik, de KEDVEZŐ ELHELYEZKEDÉSE, fekvése miatt alkalmas orvosi rendelő, ügyvédi iroda kialakítására is.

Bérleti díj : 250 ezer Ft/hó.

Az ÖSSZKOMFORTOS, VILÁGOS iroda kitűnő állapotú, korszerű, jó minőségű anyagok, modern burkolatok (hideg burkolat, csempe, járólap), kerültek felhasználásra a felújítás során. Az ingatlan 70 nm alapterületű, 2 szobás + 30 nm galéria + 30 nm pincéből áll. A galériának köszönhetően nem érezzük zsúfoltnak, HELYTAKARÉKOS, SZELLŐS, VILÁGOS ingatlant sikerült megvalósítani. Az ablakos konyhában IGÉNYES jól felszerelt, GÉPESÍTETT beépített konyhabútor található. A zuhanyzós fürdőszoba és a WC külön helyiségben lett kialakítva.

A szobák és a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. Az ingatlan fűtése MODERN ENERIATAKARÉKOS, elektromos rendszerű. Parkolás az utcán, közterületen lehetséges.

A közös költség 13.000 Ft/hó, ami tartalmazza a víz és csatornadíjat, a szemétszállítás költségét, a közös helyiségek világítását, a felújítási alapot, és a közös képviseletet.

Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a MOM Park, Mammut Bevásárlóközpont - minden megtalálható. Metró (M2), busz (5, 16, 105, 178), villamosmegálló (56) a közelben, így Buda központja, a Széll Kálmán tér, vagy a Belváros könnyen, gyorsan elérhető.

Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Rózsadomb Ingatlan. Címünk : 1024 Budapest, Lövőház utca 34.

Jogviszony: Bérleti jog
Fűtés: Elektromos
Jelenlegi funkció: iroda

Ügyintéző: Baczynski Eszter
Azonosító: T/04-85
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Baczynski Eszter
Referens összes hirdetése
2 ker. Rózsadomb Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése